Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:47 | December 27, 2016

BOHO VIBES

RayBan glasses (here!)/ The Odder Side sweater/ Verge Girl dress (similar here!)/ Rebecca Minkoff bag (another color here!)/ Senso shoes (here!) – contains adlinks

Här kommer gårdagens sköna look – silkesklänning, stickad tröja och boots. Äntligen lite mysiga tröjor och boots, jag älskar det! :-) Vi åkte runt i golfbilen och stannade här och plåtade lite, det finns så balla ställen runtom i Marbella. Nu är jag pepp på att hitta massa fina fotoställen här i Monaco också, jag har ju Michan här som är min favoritfotograf (delad plats med Jon, hehe). Vi käkade middag, drack ett glas vin och har hängt fram tills nu när hon och Riley åkte till sitt hotell dom bor på här. Vi tänkte åka dit imorgon och hänga vid poolen där, dom bor på Cap Estel som är ett ställe jag alltid velat åka till! Hörs imorgon hjärtan, PUSS <3

//Here’s yesterday’s comfy look – silk dress, knitted sweater and boots. Finally some comfy sweaters and boots, I love it! :-) We drove around in the golf cart and stopped here to shoot some, there’s so many cool places around Marbella. Now I’m excited to find some cool photo spots here in Monaco too, I have Michan here who’s my favorite photographer (sharing that spot with Jon, hehe). We had dinner, a glass of wine and hung out until now when she and Riley went back to the hotel they stay at here. We’re planning to go there tomorrow and hang out by the pool, they stay at Cap Estel which is a place I’ve always wanted to go to! Talk tomorrow loves, HUGS <3


12 kommentarer12 kommentarer om “BOHO VIBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ääälskar skorna!!

  Reply
 • Love it!! You look great.
  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

  Reply
 • You look great, that bag is gorgeous!

  5 Tips for packing light

  Reply
 • I absolutely love your shoes!

  http://marketafrank.com

  Reply
 • Ååh, har sagt det förr men säger det igen, jag DÖÖÖÖR lite för din väska!!!! :D :D

  Reply
 • Hi Janni,

  Nice look as always.
  I really love the pictures taken with the Leica, keep going please.
  May I kindly ask you something? What are the settings used in your camera most of the time?

  Thanks

  Reply
 • Hej Janni. vi er netop kommet hjem fra en dejlig juleferie i Monaco. åh hvor var det smukt, I er heldige at bo så smukt et sted. Nu var det første gang vi var der, men vi fandt MANGE smukke spots til foto. Særligt oppe i Jardin Exotique og nede i parken Saint Martin ved cathedralen. Men der har du sikkert allerede været mange gange, men wauw en udsigt :-) kærlig hilsen Katrine fra Danmark

  Reply
 • TACK för tips, får spana in när jag kommer tillbaka! :D Kram!

  Reply
 • Woooww janni, I just love this outfit! seems so effortless, yet stylish.. love the combination of dresses and big sweaters ;) x

  Reply
 • Men seriöst?!? Kan man någon gång få hyra Jon och Marcus så de kan ta sådana bilder på mig? Du inser nog inte hur extremt fina dem är, hade jag haft sådana fina bilder på mig så hade jag tapetserat mina väggar i mitt rum med dem!

  Reply
 • Men sötnos, haha! KRAM <3

  Reply
 • Älskar denna väska!! Vad heter färgen du har på din? Lyckas inte hitta den… KRAM!

  Reply