BOHO VIBES

RayBan glasses (here!)/ The Odder Side sweater/ Verge Girl dress (similar here!)/ Rebecca Minkoff bag (another color here!)/ Senso shoes (here!) – contains adlinks

Här kommer gårdagens sköna look – silkesklänning, stickad tröja och boots. Äntligen lite mysiga tröjor och boots, jag älskar det! :-) Vi åkte runt i golfbilen och stannade här och plåtade lite, det finns så balla ställen runtom i Marbella. Nu är jag pepp på att hitta massa fina fotoställen här i Monaco också, jag har ju Michan här som är min favoritfotograf (delad plats med Jon, hehe). Vi käkade middag, drack ett glas vin och har hängt fram tills nu när hon och Riley åkte till sitt hotell dom bor på här. Vi tänkte åka dit imorgon och hänga vid poolen där, dom bor på Cap Estel som är ett ställe jag alltid velat åka till! Hörs imorgon hjärtan, PUSS <3

//Here’s yesterday’s comfy look – silk dress, knitted sweater and boots. Finally some comfy sweaters and boots, I love it! :-) We drove around in the golf cart and stopped here to shoot some, there’s so many cool places around Marbella. Now I’m excited to find some cool photo spots here in Monaco too, I have Michan here who’s my favorite photographer (sharing that spot with Jon, hehe). We had dinner, a glass of wine and hung out until now when she and Riley went back to the hotel they stay at here. We’re planning to go there tomorrow and hang out by the pool, they stay at Cap Estel which is a place I’ve always wanted to go to! Talk tomorrow loves, HUGS <3

12 reaktioner på “BOHO VIBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.