Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | December 27, 2016

REUNITED

My twinnie is here for New Years!

Touchdown Monaco! Och sorry för inget morgoninlägg, hjärnan vägrade vakna vid 06.30 imorse och när vi mellanlandade letade jag mest efter kaffe och inte efter internet om jag säger så… ;-) Nu är vi hemma iallafall och jag möttes av massa fina paket, märkte att det har varit jul haha! Nu till det roliga – Michaela och Riley har landat här också och det ska bli så underbart att hänga igen! Vi har gjort nyår till en liten tradition ihop, förra året var det i Marbella och i år firar vi i Monaco. Första året jag firar det här och även första året jag faktiskt bor här också, så det kändes som det enda rätta! :-) Nu blir det stranden för lunch, häng, skratt och massa mys med våra buddies. Hörs senare, PUSS <3

//Touchdown Monaco! And sorry for no morning post, my brain didn’t really wake up at 06.30 this morning and when we had our stop over I mostly looked for coffee and not internet… ;-) Now we’re back home at least and when I came home I’d gotten lots of nice packages, could really tell it’s been Christmas haha! Now to the fun part – Michaela and Riley just landed here as well and it will be amazing to hang out again! We’ve done new years as our tradition together, last year we celebrated in Marbella and this year in Monaco. First year I celebrate it here and also the first year I actually live here too, so it felt like the right thing to do! :-) Now we’ll go to the beach for lunch, hang out, lots of laughing and chill with our buddies. Talk later, HUGS <3


13 kommentarer13 kommentarer om “REUNITED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är det inte jobbigt att bo i ett helt nytt land där man inte har några “gamla” vänner? Och typ att inte förstå språket/kulturen så bra (jag vet inte hur bra ni är på franska ;) )? Jag har länge velat flytta utomlands ett tag, men inte vågat… Vad tycker du om sånt? Vore superkul att höra dina tankar! Älskar din blogg sååå mycket och du är världens inspiration <3 Hoppas du får en god fortsättning :)

  Reply
 • Det är faktiskt väldigt kul! :-) Man träffar nya människor och får nya vänner från andra länder, vilket jag älskar. Inte så bra på franska (ännu, hehe), men hoppas kunna lära mig snart. :-) Testa är mitt tips!! Man kan lära sig massor, få nya vänner världen över och växa som person tycker jag. Kram!

  Reply
 • Have fun! I just realised that you post twice a day, it’s incredible.

  Discover the beautiful medieval town that I visited during my trip to #Tuscany.
  http://www.mgluxurymarket.com/shooting-at-san-gimignano/

  Have a lovely day! MG

  Reply
 • Yesss I am so happy that you’re reunited with Michaela & Riley! I love them as a couple, and you two are so cute together as well!

  Reply
 • Beauties <3

  http://marketafrank.com

  Reply
 • Sicka snyggingar ni är! Ni två tillsammans kommer välta hela Monaco upp o ner, eller fyra upp på nyår ????

  Reply
 • Ser himla härligt ut!!

  Reply
 • I love your dress so much! *o*
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

  Reply
 • Awesome photos!
  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

  Reply
 • Wow, you are both so beautiful! Love the matching dresses… where are they from? ✨ enjoy the rest of your holidays x

  Reply
 • From Faitfull the brand, but pretty old… :-(

  Reply
 • Where u have buy your dress? ?

  Reply
 • Vart kommer klänningar ifrån? Ni är så goals. Super snygga

  Reply