REUNITED

My twinnie is here for New Years!

Touchdown Monaco! Och sorry för inget morgoninlägg, hjärnan vägrade vakna vid 06.30 imorse och när vi mellanlandade letade jag mest efter kaffe och inte efter internet om jag säger så… ;-) Nu är vi hemma iallafall och jag möttes av massa fina paket, märkte att det har varit jul haha! Nu till det roliga – Michaela och Riley har landat här också och det ska bli så underbart att hänga igen! Vi har gjort nyår till en liten tradition ihop, förra året var det i Marbella och i år firar vi i Monaco. Första året jag firar det här och även första året jag faktiskt bor här också, så det kändes som det enda rätta! :-) Nu blir det stranden för lunch, häng, skratt och massa mys med våra buddies. Hörs senare, PUSS <3

//Touchdown Monaco! And sorry for no morning post, my brain didn’t really wake up at 06.30 this morning and when we had our stop over I mostly looked for coffee and not internet… ;-) Now we’re back home at least and when I came home I’d gotten lots of nice packages, could really tell it’s been Christmas haha! Now to the fun part – Michaela and Riley just landed here as well and it will be amazing to hang out again! We’ve done new years as our tradition together, last year we celebrated in Marbella and this year in Monaco. First year I celebrate it here and also the first year I actually live here too, so it felt like the right thing to do! :-) Now we’ll go to the beach for lunch, hang out, lots of laughing and chill with our buddies. Talk later, HUGS <3

13 reaktioner på “REUNITED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.