DREAMY SUNSET

Perfect spot for a sunset – Cap Estel! I’m wearing a O’Neill jumpsuit. 

Alltså vilken drömmig dag vi har haft… Vi åkte till Michaela och Riley och hängde på hotellet dom bor på hela dagen, Cap Estel. Hur har vi kunnat missa det här? Jag såg det på Instagram för typ ett år sedan men visste inte riktigt hur långt bort det låg eller om man kunde åka dit över dagen. Kan ju lugnt säga att vi kommer åka dit oftare nu! ;-) Ett av de vackraste ställena jag sett! När solen gick ner förvandlades himlen till en mix av rosa, orange och blått och att se solen gå ner med Michan bredvid med ett glas skumpa i handen var riktigt härligt. Jag är så glad över att dom är här och hänger i några dagar! <3 Vi kom precis hem så nu blir det film och sen sova, som alltid. Hörs imorgon, puss och kärlek!

//We’ve had such a dreamy day… We went to Michaela and Riley and hung out all day at the hotel they stay at, Cap Estel. How is it possible that we missed out on this place? I saw it on Instagram like a year ago but we didn’t really know how far away it was or if you could go there for the day. Can easily say that we’ll go there more often after this! ;-) One of the most beautiful places I’ve ever seen! When the sun was setting the sky turned in to a mix of pink, orange and blue and to be there and watch the sunset with Michan by my side with a glass of champagne in my hand was so amazing. I’m so happy they’re here for a few days! <3 We just got back home so now we’re gonna watch a movie and then sleep, as always. Talk tomorrow, kisses and love!

9 reaktioner på “DREAMY SUNSET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.