HAIR STYLING

Hej babes! Jag får många frågor om mitt hår och hur jag sköter det och nu har jag provat ett nytt sätt att styla det och gillar det skartp! Jag gör ett samarbete med Tangle Teezer som har släppt några nya bortsar som gör det enkelt att styla håret med. Jag kommer visa er steg för steg och vad varje borste gör nedan!

//Hey babes! I’ve gotten lots of questions about my hair and how I take care of it and now I’ve tried a new way to style it and I like it a lot! I’m doing a collaboration with Tangle Teezer that has released some new brushes that makes it easy to style your hair. I will show you step by step and what every brush is for below!

Man börjar borsta ut håret med deras originalborste som reder ut alla tovor utan att fastna i håret, jag använder den på både blött och torrt hår och det funkar lika bra på båda!

//You start by brushing your hair with their original brush that detangles your hair without getting stuck, I use it on both wet and dry hair and it works just as good for both!

Efter det fönar jag ut håret med deras nya runda föningsborste, när jag provar med andra runda föningsborstar tycker jag alltid att borsten fastnar och man får dra ut den allt man kan (haha!), men den här glider bara igenom och det är en speciell teknik som gör att det funkar. Här vrider jag borsten lite så jag får ett naturligt fall på håret, rullar, fönar och släpper efter ett tag! (PS. För tillfället säljs den enbart hos frisörer men från och med februari finns den även i andra butiker!)

//After that I blow dry my hair with their new round blow dry brush, when I try this with other round brushes I always feel that my hair gets stuck and then I have to pull the brush out all I can (haha!), but this one just glides through and it’s a special technique that makes it possible. Here I just twist the brush a bit so I get a natural look on my hair, I just roll it up, blow dry and then let go after a while!

Avslutar med att borsta ut håret med deras finishing brush som ger en glansig finish på håret, den här använder jag bara på torrt hår. Grymt bra att använda när man vill ha en stram hästsvans också!

//Finish it off with brushing the hair out with their finishing brush that gives a shiny finish on the hair, I only use this one on dry hair. Great to use when you want a tight ponytail as well! 

KLART! Blev riktigt nöjd med resultatet och håret kändes väldigt fint efteråt, nästan som efter man har varit hos frisören vilket jag älskar. :-) Varför man använder olika borstar är för att alla är till olika saker, precis som med smink där man använder olika borstar till olika områden. Borstarna finns att köpa på H&M och Kicks webbshoppar, och vill ni läsa mer kan ni spana in deras hemsida HÄR! Puss och kram <3

//DONE! Got so happy with the result and the hair felt very nice afterwards, almost like I’ve been to the hair dresser which I love. :-) Why you use different brushes is because you use them for different things, just as you do with make up where you use different brushes to different areas. You can buy the brushes at H&M and Kicks webshops, and if you want to read more check out their website HERE! Kisses and hugs <3

In collaboration with Tangle Teezer Sweden & Nordic Beauty Import.

23 reaktioner på “HAIR STYLING”

 • Ieva says:

  Janni, could you show which products you use for your hair? Shampoo, masks and etc. Because some bloggers show products which they must to show :)) (sponsored) and it will be nice to know what you use every day :)

 • Your hair looks amazing! So shiny and healthy <3

  http://marketafrank.com

 • Mina Oysul says:

  The tangle teezer has been the best thing that has happened to my hair! Having long hair makes it very hard to untangle but it does it in a minute max!

  I blog daily form Los Angeles :-) For more travel and fashion check out my blog x http://www.thefeetonearth.com

 • Agnes says:

  Hej Janni! Fin du är ♡♡ kan du inte tipsa hur du håller motivationen uppe när det kommer till kost? Hur du brukar äta och när och så.. På senaste tiden har jag börjat äta mer vegetariskt tack vare dig! Stor kram ❤

 • W says:

  Hej Janni! Först vill jag bara säga att din blogg är så härlig och att man blir så glad av att läsa den och även din youtube! Du verkar alltid vara så positiv och glad vilket gör en själv glad. Tycker även att Jons vloggar är väldigt bra! Sen har jag även en fråga om du har något kamera tips? Tycker att ni har såna fina bilder och videos men har inte råd men en sån dyr kamera. Det jag vill ha är en i en lite mindre variant som den du använder fast en billigare. Vill använda den för att filma och tänker mig då när jag reser och göra sådana saker. Ja alltså så vill jag göra vloggar! Så tack på förhand!

 • Jessica says:

  Do you get highlights or dye your hair?? I’m obsessed with your hair color!!! Xoxo

 • Elin Sandell says:

  The Tangle Teezer brushes are soo good! It’s so easy to style and get the ” right out of salon” feeling <3

 • Annika Ek says:

  Guud vad vacker du är <3

  Tangle Teezers hårborstar är de bästa! Skapar så fin glans till håret! Väntar på att den runda borsten kommer till butik!

 • Louise says:

  Var kan jag hitta the Ultimate, den pinka, har hör att den är riktigt bra!?!?

  • Johanna says:

   At least I have seen them at H&M beauty, and at Lyko! It is super super good, Amazing :)
   I actually also love the Blow Styling brush – it gives crazy volume :)
   Love your Blogg Janni!!! <3

 • ale says:

  Janni, where do you get the rose t-shirt ? love your blog and vlogs <3 keep it up. Have a nice New Year!

 • frida E says:

  Hey Janni! Your hair is so gorgeous, and with the tangle teezrs brushes it seems so easy!

  Love this post! we want more of these <3

 • Whitney Hope says:

  Du är så vacker.

 • Julia Larsen says:

  Tangle Teezers är SÅ bra! Har alltid med mig en i väskan men nu vill man ju testa de nya borstarna också. :) Ditt hår blev jättefint och det verkade hyfsat enkelt dessutom! Kram på dig!

 • Petra says:

  Har du testat Wet Brush? Den är helt fantastisk när det gäller att borsta i blött hår :)

 • lindamari says:

  Vackra du, och ditt HÅR <3 Tänker skaffa Tangle Teezer borstar direkt om resultatet blir som detta!!

 • alma says:

  Tangel Teezer är de bästa borstarna, bär alltid en i väskan min <3

 • jasmine says:

  Meeen guud så snyggt hår!!! Älskar den pinka detangling borsten <3 Perfekt då man vill utreda blött hår!

 • jasmine says:

  Heja Janni! Great post! I want the round blow -styling brush if it doesn’t get stuck in the hair??!! That’s the biggest problem! Waiting for them to arrive in store

 • Elin Sandell says:

  Gorgeoouuuus Hair !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.