FLOWER SUIT

RayBan glasses/ O’Neill jumpsuit    Photos by Micha Wissen.

Lite mer bilder från gårdagen – magisk kväll! Jag fick över bilderna från minneskortet tillslut, hittade en sladd som funkade så ska kolla igenom bilderna och visa er lite mer därifrån. :-) Det kändes som sommar hela dagen igår, på kvällarna blir det lite kallare men på dagen var det magiskt. Idag var det molnigt och kallt dock, tur att vi hängde vid poolen igår. ;-) Har haft en skön dag och strosat runt Monaco, kul att visa Michaela och Riley hur vi bor här och hur det ser ut. Vi har ju hängt en del hos dom i både New York och LA så nu var det våran tur att visa hur vi har det här. Vi har precis beställt hem massa pizza och ska kolla film, favoritsysslan på kvällarna nu för tiden tydligen, haha! Puss hjärtan, hörs imorgon <3

//Some more pictures from yesterday – magical night! I could finally transfer the pictures from the memory card, found a cord that worked so I will look through the pictures and show you some more from the place. :-) It felt like summer all day yesterday, at night it gets colder but during the day it was magical. Today it’s been cloudy and cold though, luckily we hung out by the pool yesterday. ;-) We’ve had a nice and chill day strolling around Monaco, fun to show Michaela and Riley how we live here and how it looks. We’ve spent a lot of time were they live in both New York and LA so now it was our turn to show them how we have it here. We just ordered lots of pizza and will watch a movie, our favorite thing to do at night time nowadays apparently, haha! Hugs loves, talk tomorrow <3

8 reaktioner på “FLOWER SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.