NEW YEARS INSPIRATION

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!/ 10. here!/ 11. here!  -adlinks

Hej babes! Hur mår ni? :D Jag har kämpat med mitt minneskort som har pajat, med alla bilder från poolen/lunchen igår. Alltså seriöst, vad har jag för megaotur med teknik den här månaden? Haha! Det vänder nästa år, så håll ut. Man kan alltid intala sig vad man vill ska hända, så tänker jag iallafall. ;-) Så – jag tänkte fixa lite nyårsinspiration här istället! Det är ju om några dagar bara och jag försöker komma på vad jag vill ha på mig. Brukar ju välja glitter, och kommer troligtvis göra det i år igen, men är även sugen på sammet eller spets. Vi får se helt enkelt, jag samlade ihop mina favoriter ovan. Den blåa sammetsklänningen har jag här hemma så det kanske blir den! Har ni några planer för nyår? PUSS <3

//Hey babes! How are you? :D I’ve been struggling with my memory card that broke, with all the pictures from the pool/lunch yesterday. Seriously, what kind of mega bad luck do I have with technical stuff this month? Haha! It will turn around next year, so hang in there. You can always set your mind on what you want to happen, that’s how I think at least. ;-) So – I thought I would give you some new years inspiration here instead! It is in a few days and I’m trying to figure out what to wear. I usually go for sparkly stuff, and will probably have it this year again, but I also feel like wearing velvet or lace. We’ll see I guess, I saved some of my favorites above. The blue velvet dress is hanging here at home so I’m thinking about wearing it! Do you guys have any plans for new years? HUGS <3

7 reaktioner på “NEW YEARS INSPIRATION”

 • Sandra says:

  Jag är så stolt över mitt senaste inlägg, att jag vågat lyfta ämnet kring alkohol/ alkoholfritt. Har du lust får du mer än gärna gå in och kolla och säga vad du tycker/ hur du upplever hetsen kring alkohol och framförallt nu lagom till nyår! http://halsojunkie.se.

 • Helene says:

  Hei Janni, oh no I´m really sorry about the memory card. something similar happened to me a few months ago; I took pictures of me and my friends before prom and somehow all the pictures disappeared, you can imagine how sad I was.. :(
  Coming back to new years inspiration, I really like the black dress, number 9. Love the sleeves, have´t seen a dress like this until now :) I haven’t decided what to wear to the new years party I´m going :) I´m so excited what the new year has in hold for me, like seriously I´m already excited to buy spring fashion although I love knights and all that stuff.
  and btw. I really like the blue velvet dress, especially because of the cut out on the back ;) x

 • moa says:

  Hej Janni! Tack för tipsen ovan. Jag har under dessa år jag följt dig sett att du har ett antal ringar på dig. Jag undrar vad de kommer ifrån? om de finns att köpa nu idag. Väldigt fina. Tack på förhand!

  Kram kram

 • Netti says:

  Åh vad snyggt och jag älskar din inspiration! :-D

 • Whitney Hope says:

  Nummer 6 och 10 är to die for! Så perfekt inför Ny År!!

 • Lucie says:

  The dress number 6 is magical!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.