CAP ESTEL

New favorite hang out – Cap Estel!

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Här är lite bilder från Cap Estel, ser ni hur vackert det är? God mat också, ganska pricy men det är så fint så man betalar lite för upplevelsen tycker jag. Vi åt en god lunch, drack kaffe och njöt av solen innan vi gick ner till poolen och badade. Kunde knappt tro att det är December, helt galet… Vi har haft det så mysigt med lilla Willow, det finns ingen mysigare hund. Både jag och Jon blir sjukt sugna på hund, vill ha vill ha vill ha! Men – så som vi reser känns det bara taskigt. :-( Willow reser med en hel del dock vilket gör att man blir ännu mer sugen, hon är så liten och enkel men jag tror vi kommer vänta ett tag till. Det är ju bara så mysigt med hund! Vi väntar in Michaela och Riley som kommer hit snart, vi ska ut på en hike uppe i bergen. Ska bli skönt och kul! Hörs senare, puss <3

//Good morning babes! How are you? :-) Here are some pictures from Cap Estel, can you see how pretty it is? Good food too, pretty pricy but it’s so beautiful so you’re paying for the experience as well in my opinion. We had a good lunch, coffee and enjoyed the sun before we walked down to the pool for a swim. Couldn’t believe it’s December, so crazy… We’ve cuddled so much with Willow, the coziest dog there is. Both me and Jon really want to have a dag, want it want it want it! But – as much as we travel it would just be mean. :-( Willow travels a lot though which makes us want one even more, she’s so small and easy but I think we’ll wait for a while longer. It’s just so cozy with a dog! We’re waiting for Michaela and Riley to arrive soon, we’re heading out for a hike in the mountains. Will be nice and fun! Talk later, hugs <3

16 reaktioner på “CAP ESTEL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.