HAPPY NEW YEAR

Dancing in the new year – wearing a dress from No 21.

GOTT NYTT ÅR BABES! Nu är det inte många timmar kvar på det här året, dom flesta av er är säkert iväg på middag eller firar på något annat sätt. :-) Jag ville bara önska er en underbar kväll och en härlig start på det nya året. Vi ska snart iväg på middag och sen ska vi skåla in det nya året till lite fyrverkerier. Jag har som sagt aldrig firat nyår här i Monaco så det ska bli kul att se hur det är. Hörs imorgon – jag är så peppad på 2017! Puss och kärlek – ni är bäst <3

//HAPPY NEW YEAR BABES! Now we don’t have a lot of hours left on this year, most of you guys are probably out celebrating with dinner or something else right now. :-) I just wanted to wish you guys a wonderful night and a great start of the new year. We’re soon heading out for dinner and then we’re ringing in the new year with some fire works. I’ve never celebrated new years eve here in Monaco so it will be fun to see how it is. Talk to you tomorrow – I am so excited for 2017! Kisses and love – you guys are the best <3

13 reaktioner på “HAPPY NEW YEAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.