GREEN DREAM

Dress from No.21 (Boutique One Monaco)/ Senso shoes   – Photos by Micha Wissen

Hej babes! Nu sitter jag återigen på flygplatsen i Lissabon, börjar känna mig hemma här nu haha! ;-) Dagen har gått i ett i vanlig ordning, började storstäda hemma innan jag åkte, packade iordning och helt plötsligt var jag tvungen att åka till flygplatsen. Nu ska jag snart hoppa på sista planet för dagen och kommer fram till Malaga vid 23.40 ikväll… Får försöka sova ut imorgon, även om jag troligtvis kommer bli väckt av en liten tjej som vill att jag ska läsa bok. :-) Här är en look som vi plåtade igår, jag blev KÄR i klänningen. Hur fin är den? Har så mycket bilder att gå igenom så ni kommer få se mer bilder med den här klänningen, bara så ni vet hehe. Jag hann inte skriva klart mitt inlägg om 2016 så det får komma upp imorgon istället! Hörs imorgon, puss och kärlek <3

//Hey babes! I’m back at Lisbon airport again, starting to feel like home here now haha! ;-) The day went by super fast as always, started cleaning at home before I left, packed my stuff and all of a sudden it was time to head to the airport. Now I’m soon jumping on the last flight for the day and I will arrive to Malaga at 11.40 PM… Will try to sleep tomorrow morning, even if I guess a small girl will wake me up and probably want me to read for her. :-) Here’s a look we shot yesterday, I fell in LOVE with this dress. How pretty is it? I have so many pictures to go through so you’ll see more pics with this dress, just so you know hehe. I didn’t have the time to finish my post about 2016 so I will post that tomorrow instead! Talk tomorrow, kisses and love <3

20 reaktioner på “GREEN DREAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.