MIXED

About a week ago from here – did the same thing today!

Hej babes! Wow, jag suger på att ta med mig kameran nu för tiden. Vet inte vad som händer med mig, får prova på mamma-livet med barnen vilket gör att det är bara dom man tänker på haha! “Lite bilder till bloggen också” kommer jag på när jag kommer hem på kvällen. Vi har i princip gjort samma sak idag som för någon vecka sedan (när jag tog bilderna ovan), glidit runt i mysiga tjocktröjor, ätit god mat och hängt hemma hos pappa hela dagen. Han åkte till Thailand över nyår så nu är vi alla samlade här igen. :-) Mysig dag, fick hänga lite med min fina farmor också som är här tills imorgon. Jag har precis tagit en skön dusch och ska göra lite te. Ett barn har somnat och den andra är på g, så läget är under kontroll här hemma. Om någon undrade, haha! Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Hey babes! Wow, I suck at bringing my camera nowadays. Don’t know what’s happening to be, get to try out mom-life with the kids being the only thing you think about haha! “Some pics for the blog too” is something I realize when I get home at night. We’ve almost done the exact same thing today as a week ago (when I took these pics), walked around in cozy knits, had good food and hung out at my dads place all day. He went to Thailand for New Year’s so now we’re all back together here again. :-) Cozy day, also got to hang out with my amazing grandma who’s here until tomorrow. I just had a nice shower and will make some tea. One baby is sleeping and the other one is getting there soon, so everything is under control here. If anyone was wondering, haha! Talk tomorrow, lots of love <3

13 reaktioner på “MIXED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.