BASIC

Stine Goya shirt (here!)/ Borrowed jeans/ Vans shoes (here!) – adlink

God morgon babes! Vi har startat dagen med frukost, nyhetsmorgon och mys. Vi ska snart ut och ta en promenad vid vattnet, då brukar barnen sova. Vi får en skön promenad och dom får en skön nap! ;-) Här är lite bilder jag och Michan plåtade, en ganska basic look med en färgklick till tröja. Tycker blått och rött är så fint ihop! Jag har försökt planera mina månader lite och börjar väl få en liten översikt på närmsta tiden, det var ju något jag lovade mig själv att bli bättre på i år. Jag kommer fortfarande vilja vara spontan, något jag älskar, men jag vill ha en lite bättre framförhållning så jag kan planera. :-) Nu ska jag byta om och sen blir det prommis, hörs senare idag. PUSS <3

//Good morning babes! We started the day with breakfast, morning news and chill. We’re soon heading out for a walk by the water, the kids usually sleep when we do that. We get a nice walk and they get a nice nap! ;-) Here are some pics me and Michan shot, a pretty basic look with a very colorful top. I think blue and red goes so well together! I’ve tried to plan the upcoming months a bit and I’m starting to get some kind of overview over it, it was something I promised myself to get better at this year. I still want to be spontaneous, something I love, but I want to better at knowing what I’m doing so I can plan. :-) Time to get changed and then go for a walk, talk later today. HUGS <3

26 reaktioner på “BASIC”

Leave a Reply

Your email address will not be published.