TRYING OUT MOM LIFE – VLOG

Vlog from today – get to feel how it is to be a mom haha!

Hej babes! Här kommer en vlogg från idag, filmade hela dagen och hade tänkt publicera den imorgon men sen började jag redigera och blev klar. :-) Ska ju försöka posta videos på onsdagar och söndagar nu, ibland kan det bli torsdagar istället för onsdag beroende på vad jag gör. Anyway, vi hade en superskön dag med barnen, lite träning och familjehäng. Så skönt att vara här och ta det lugnt och hjälpa min syster med att ta hand om barnen nu när hennes kille är borta på tävlingar (skidor). Nu blir det lite slötittande på tv sen sova tidigt, man blir trött av barn… Haha! Hoppas ni gillar videon, PUSS <3

//Hey babes! Here’s a vlog from today, filmed all day and I was planning to post it tomorrow but then I started editing and got done. :-) Will try to post videos on wednesdays and sundays now, sometimes I’ll post on thursdays instead of wednesdays depending on what I’m doing. Anyway, we had such a nice day with the kids, some training and family time. So nice to be here and take it easy and help my sister with the kids now when her boyfriend is away for races (skiing). Now we’re gonna watch some tv and then go to bed early, you get tired by taking care of kids… Haha! Hope you like the video, HUGS <3

41 reaktioner på “TRYING OUT MOM LIFE – VLOG”

 • Sonia Smith says:

  Would love to see a what I eat in a day style vlog. I’m curious about what you eat, how many calories etc.
  Thanks, Janni! You’re the best!

  • janni says:

   Oh I never count my calories, so I have no idea haha! But I will do a what I eat in a day vlog soon! :-) Xx

 • Helene says:

  hei janni, loved the video!!! your vlogs are always so authentic, really enjoy them (always so happy when i see you uploaded) :) would love to see a WHAT I EAT IN THE DAY or a WORKOUT ROUTINE! also a OUTFIT VIDEO for like school outfits would be great :)

 • Aistė says:

  Yey, so happy when I see what you uploaded a new vlog! So, it would be perfect to see more workout routines, I’ve watched yours one(3 favorites ways to work out), but I think all girls want more ideas and also I have a one question for you : Have you ever had overweight? or your body was always so slim and beautiful like now?
  Love your blog and vlogs, keep it doing girl! You are perfect!

  • janni says:

   I will try to post more of that! :-) No, I haven’t been overweight and I’ve always been active. Thanks babe!! Xx

 • Ronja says:

  Mom style suits you! But of course it’s better to wait a little longer before starting yourself. We’re te same age but also have been in a long relationship so I know the little tinkeling feeling. I always liked your morning walks and the workout you do during the walk. Nice to see the beautiful surroundings of Monaco. Maybe you can show us your favorite spots there? Have a lovely week with your family! Love from the Netherlands

 • Mimmi says:

  Bor din syster i Spanien året runt?

  • Josefine says:

   Jag tror det är så att hennes syster har vart föreldrarledig med båda barnen ganska tätt inpå varandra så de har liksom suttit ihop och då spenderat typ all tid nere i Marbella. Tror dock hon flyttar hem när hon ska börja jobba igen. Men de är bara vad jag tror :)

  • janni says:

   Inte året om, men nu när hon är mammaledig. :-) Kram!

 • Malin says:

  Älskar din vlogg när du visar dina tre favoritställen att äta på! Älskar att se mat över lag haha! Men dina vloggar är jättebra! Kanske en gaurderobsrensning hade varit kul? Eller när du kollar tillbaka på gamla bilder! Det hade faktiskt varit jättekul! Typ innan du startade bloggen eller precis i början.

 • Benedicte says:

  Maybe you could have a vlog on one of the days and a makeuptutorial, q&a, challenge, hair tutorial, workout routine the other day? :)

 • Yetta says:

  A vlog about how you shop in store and online how you make ur choices of what to buy, how u get inspiration and how often u shop?

 • Jennifer says:

  Var är dina träningstights från?

 • Mari says:

  Vad härligt ni har det! Vad jobbar din pappa med?

  • janni says:

   Han har några egna företag, måleri, fönster och nu renoverar han lägenheter/hus här i Spanien som han sen säljer. :-) Kram!

 • Karolina says:

  I really like your workout clothes, maybe you could do a video where you talk about where it is from, and what your favourite peaces are? And great videos btw, love to watch them all :)

 • Johanna says:

  Vlogs, kanske någon slags “matdagbok” (behöver inspo på bra, lätta och vegetarisk mat) och äventyr, sånt gillar jag mest! :)

 • Sara says:

  Hej Janni! Vad har du för sång som i vloggen? Den är jättebehaglig :)

 • Therese says:

  Hej Janni
  Gärna tips på snabba nyttiga maträtter :) Gillar både dina och Jons vlogs! De är ärliga och roliga och det är underbart att få följa med er på alla roliga äventyr.
  Kram

 • Gertrude says:

  Hej Janni! Vart redigerar du dina videos? Har du filter på dem? Du är grym!! PUSS!

 • j adore votre family Janni profitez des bons moments

 • Linnea says:

  Asså Janni!! Helt beroende av Jons och dina vloggar. Vill bara ha mer mer mer!!! Kan ni göra 3 videos per dag?? Haha skämt o sido… Ni är så himla härliga och glada hela tiden, gör mig glad också! Jag undrar om du skulle vilja göra en “What I eat In a Day”

  KRAM!

  • janni says:

   Hahaha sötnos! Önskar jag hade tiden till det! ;-) Funderar på en sån video, får se vad jag bestämmer mig för! Stor kram!

 • Julie Geebelen says:

  Maybe you can do an update about how you edit your instagram pictures? Or is it still the same? I don’t like vsco at all ;-) and how do you keep your insta feed so clean and nice? Mine is always a mess :-)
  Xoxo

  • janni says:

   Hehe, I still use VSCOcam… :-P I try to plan and see what I “should” post to keep it clean, I guess I’ve learned by now! Xx

 • Sandra says:

  En Q/A med din syster vore roligt :D

 • Amanda says:

  Tycker det är så fantastiskt roligt hur våra liv liknar varandras. Ser så mycket likheter i din och Jons relations som det är mellan mig och min kära pojkvän, haha. I höst har vi av slump rest till samma ställen vid ungefär samma tidpunkt (Bali, Maldiverna etc.). Så roligt! Jag tycker du borde göra vloggar med matlagning av hälsosamma luncher/middagar och grejer, framförallt tycker jag det är i svårt när man inte är i Sverige med det svenska utbudet av produkter. I övrigt gör du ett så bra jobb ?! /Amanda

Leave a Reply

Your email address will not be published.