CUSTOM

Nelly sweater (here!) – adlink/ GRLFRND denims (here!)/ Senso shoes (here!)

God morgon babes! Hur är läget med er idag? :-) Här är min look från igår, superbasic med en liten twist. Jag fick hem dom här jeansen med mina initialer på, och jag älskar ju när det är någon liten detalj på ett plagg… ;-) Man kan göra det på jeans, shorts eller en jacka på deras hemsida om någon är sugen! Jag gick ut på en promenad imorse och kollade soluppgången, jag har inte gjort det på några dagar då jag har gått med min syster när barnen ska sova middag istället men jag älskar ju att starta dagen med en promenad. Nu kommer jag fortsätta med att starta dagen så, det får bli två promenader om dagen helt enkelt haha! Hörs lite senare, PUSS <3

//Good morning babes! How are you today? :-) Here’s my look from yesterday, super basic with a little twist. I got these jeans with my initials on them, and I love when there’s a small detail on pieces… ;-) You can do it on jeans, shorts or a jacket on their website if someone feel like getting it! I went out for a walk this morning and watched the sunrise, I haven’t done it in a few days since I’ve been walking with my sister when the kids have their nap instead but I just love to start my day with a walk. So I will continue starting my day that way, it will be two walks a day instead haha! Talk later, HUGS <3

10 reaktioner på “CUSTOM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.