BRIGHT ORANGE

Na-Kd necklace (in gold here!) – adlink/ Phillip Lim dress (another color here!)/ Gianmarco Lorenzi shoes 

God morgon babes! Idag är det fredag så jag startar dagen med en partylook. ;-) Kanske lite somrig för dom flesta men om man ska iväg tänkte jag. Matchade skor och klänning vilket jag älskar, och jag är helt kär i färgen på den här klänningen… Magi! Det blir dock inget party för mig idag, jag är ju här på extramamma-mission. Tycker det är så mysigt! Om en vecka blir det fest däremot, då ska jag till Stockholm för ELLE-galan så just nu håller jag på att bestämma klänning. Har lite svårt att bestämma mig för vad jag vill köra på, tur att jag har en vecka på mig att bestämma. ;-) Nu blir det morgonprommis, hörs senare idag. Puss och kärlek <3

//Good morning babes! Today it’s friday so I’m starting the day with a party look. ;-) Maybe a bit summery for most people but if someone is going away. Matched shoes and dress which I love, and I’m completely in love with the color of this dress… Magical! No party for me today though, I’m here on a extra mom mission. Think it’s so cozy! In one week I have party plans, I’m heading to Stockholm for the ELLE-gala so right now I’m trying to decide what dress to wear. I have a hard time deciding what to go for, luckily I have a week to decide. ;-) Time for a morning walk, talk later today. Kisses and love <3

15 reaktioner på “BRIGHT ORANGE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.