FRIDAY SNAPSHOTS

Some snapshots from our day – walking, food and palm trees. I’m wearing Björn Borg clothes/ Reebok shoes

Vi har haft en så skön fredag idag! Vi gick en långpromenad med barnen i vagnen, knatade runt i hamnen som nästan var tom och bara njöt av solen. När man är i skuggan är det ganska kallt här men så fort man är ute i solen är det varmt, så himla skönt. Jag får passa på att njuta nu innan jag ska till Sverige. ;-) Efter det gick vi hem till pappa en sväng och sen har vi hängt hemma. Vi lagade tonfiskomelett idag vilket jag aldrig provat, sjukt gott och enkelt. Jag blandade bara ihop 4 ägg, stekte, när det såg ganska färdigt ut la jag på tonfisk och ost och lät osten smälta. Klart! Servera med lite sallad och sås (vi tog hummus). Hoppas ni har en mysig kväll babes, vi ska nog hitta någon film att kolla på. PUSS <3

//We’ve had such a nice friday today! We went out for a long walk with the kids in the stroller, walked around the port which was almost empty and just enjoyed the sun. When you’re in the shade it’s pretty cold but as soon as you’re in the sun it so hot, so nice. I have to enjoy it now before I’m heading to Sweden. ;-) After that we walked to our dad and hung out and then we’ve just been at home. We made tuna omelet which I’ve never tried before, so tasty and easy to make. I just mixed 4 eggs, fried, when it looked almost done I added tuna and cheese and waited for the cheese to melt. Done! Serve it with some salad and sauce (we had hummus). Hope you have a cozy night babes, we’re probably gonna look for a movie to watch. HUGS <3

10 reaktioner på “FRIDAY SNAPSHOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.