PARADISE

Some pics from our trip to Mauritius – soon time for a trip again!

Här kommer lite paradis-bilder igen, dessa är från Mauritius när vi var där och plåtade för Chimi eyewear. Det var en riktig drömresa, vi har ett sjukt roligt gäng och blandade jobb med nöje. :-) Vet ni vad som precis bokades in för mig? En ny resa med gänget (och några fler den här gången!) och vi ska åka till ett ställe jag alltid velat se. Zanzibar! När jag var yngre gick vi alltid och fikade på ett ställe som hette Zanzibar, så då började det haha. ;-) Det kommer vara samma den här resan, mycket jobb men väldigt roligt. Bästa kombon! Jag ska ju till Sthlm en sväng innan det så jag får väl känna på vintern också lite innan, ska faktiskt bli mysigt. Nu har kidsen somnat och vi ska njuta av lite lugn tid i soffan, haha! Puss hjärtan <3

//Here are some paradise pictures again, these ones are from Mauritius when we were there to shoot for Chimi eyewear. It was a true dream trip, we were the best group and mixed work with fun. :-) Do you know what I just booked in my schedule? A new trip with the crew (and some more people this time!) and we’re going to a place I’ve always wanted to see. Zanzibar! When I was younger we always went to a place called Zanzibar for coffee, so that’s when it started haha. ;-) It will be the same thing this trip, a lot of work but a lot of fun. The best combo! I’m heading to Sthlm before that so I guess I will feel the winter a bit too before it, will actually be really cozy. Now the kids are asleep so we’re gonna enjoy some chill time on the couch, haha! Hugs loves <3

16 reaktioner på “PARADISE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.