BABY LOVE

Sleeping beauty <3

God morgon! Jag har startat morgonen med den här sötnosen liggandes såhär. Alltså jag kan bara stirra på honom, han är så söt… Varje kväll får jag vara barnvakt i typ en halvtimme när Mickis lägger Livvan, då är det bara han och jag och massa gos. Längtar efter att se honom växa upp till världens härligaste kille! Nu sitter vi och väntar in skidåkningen på tv, det är race nästan varje söndag så vi sitter bänkade framför tvn. :-) Efter det ska vi ut på promenad och sen ska vi sätta oss och luncha någonstans. Vi brukar mest äta hemma men tänkte äta lunch ute idag. Hörs lite senare, puss <3

//Good morning! I started the morning with this cutie laying around like this. Oh I can just stare at him, he’s just so cute… Every night I’m the baby sitter for like half an hour when Mickis put Livvan to sleep, then it’s just him and me and lots of cuddle. I’m longing to seeing him grow up to the best guy in the world! Now we’re waiting for the ski race to start, it’s a race almost every sunday so we’re sitting here infront of the tv. :-) After that we’re going out for a walk and then we’re going for lunch somewhere. We usually eat at home but we’re heading out for lunch today. Talk later, hugs <3

11 reaktioner på “BABY LOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.