WHAT I EAT IN A DAY

A full day of what I eat! Subscribe to my channel here!

Här kommer en till video, söndagar är ju dagen. ;-) Jag fick mest frågor om jag kunde visa vad jag äter under en dag, så här kommer en dags matintag. Alla dagar är ju väldigt olika men den här är väl en ganska vanlig dag, frukost, lunch ute (äter lunch hemma ibland, typ omelett, falafel, soppa) och sen lite mellanmål och middag. När jag tränar brukar jag äta lite mer mellanmål, typ riskakor med mandel/jordnötssmör och något ägg för extra energi plus att jag blir så mycket mer hungrig när jag tränar. :-) Jag har ätit så otroligt dåligt de senaste månaderna, känner på kroppen, energin, hyn att den inte gillar det så nu är jag så pepp på att äta bra mat. Har gjort det hela veckan och känner mig redan mycket “renare” på något sätt, haha! Hoppas ni gillar den, hörs imorgon. PUSS <3

//Here’s another video, sunday is the day. ;-) I mostly got questions if I could show what I eat in a day, so here’s a days food intake. All days look different though but this is probably a pretty normal day, breakfast, lunch somewhere (I eat at home sometimes too, like an omelet, falafel, soup) and then some snacks and dinner. When I work out I usually eat a bit more for snacks, like rice cakes with almond/peanut butter and an egg because it gives me extra energy and I get so much more hungry when I train. :-) I’ve been eating so bad the last few months, I feel it on my body, energy and skin that it doesn’t like it so now I’m excited to eat good food. I’ve done it this entire week and I already feel so much more “clean” in a way, haha! Hope you like it, talk tomorrow. HUGS <3

31 reaktioner på “WHAT I EAT IN A DAY”

 • Maria Rützou says:

  Hej Janni! Er du vegetar eller veganer? xx Fra Danmark <3

 • Minttu says:

  I just love your vlogs! One question: why do you stay at your sisters place instead of casa camo :)?

  • janni says:

   Because I help her out with the kids and it’s more fun to hang out with someone instead of being in a house alone! :-) Xx

 • ljuva julia says:

  dunderhärlig och healthy :D :D

 • Mari says:

  Härligt! Finns det svenska märken att köpa där borta?

 • Emma says:

  Hej! :) gillar din blogg och youtubekanal! fortsätt som du gör :)

  / Emma

 • Viktorija says:

  Love the way you are eating! :) I am trying to do that as well ;)

 • Johanna says:

  Super bra video som vanligt!! Den beiga tröjan/toppan du har på dig när du käkar ett äpple ;) var kommer den ifrån? Kan du länka till den? Kram :)

 • Emma says:

  Vart är Metallica-tröjan ifrån du har när du lagar middag? :)

 • Cathly says:

  Hej Janni! This looks all so good and as I can see, you have a lot of Swedish products there, what is your favorite food ”product” from Sweden that you now and then miss? :)

 • Hi lovely,

  Your blog post is featured in Bloggers Issue Magazine.

  Bloggersissue.com

 • Emma Victoria says:

  Hey Janni!
  Where is your Metallica t-shirt from? xx

 • Sofi says:

  OMG vad hungrig jag blev ? Super bra video! Mer sådant?? Skulle vara härligt med mer vegetariskt. Vill köra mer vegetariskt men med två små barn så orkar jag inte ta tag i det. Vet att har man bara börjat och kommer in i det så rullar det ju på! Men man ska ju ta det där kliver över bara ..;) så himla bra med vlogs då! Bara göra samma slipper jag fundera och komma på, perfekt

 • Rojan says:

  Hey janni I thought you were vegetarian…did you stopped being vegetarian ?

  • janni says:

   I eat vegetarian most of the time, but I started to eat fish so I eat that 3-4 times/week. :-) Xx

 • Mia says:

  Tänker du på kalorier när du tänker vad du ska äta på en dag? hur lång är du och vad väger du? :)

  • janni says:

   Har aldrig räknat/tänkt på kalorier, äter tills jag är mätt. :-) Jag är 170 och vet inte vad jag väger, tycker det är bättre att känna på kroppen. Kram!

 • Vill börja med att säga att jag älskar din blogg och vlogs. Allt du tar dig an, förvandlas till guld helt enkelt. Så keep up the good work för jag älskar det <3

  Eftersom jag såg i din vlog att du gillar havregrynsgröt så tänkte jag passa på och ge ett supergott tips.

  Jag tar en dl fiberhavregryn, 1 dl mandelmjölk och 1 dl vatten och kokar upp det i kastrull. När gröten börjar bli färdig så kryddar jag med kanel. På gröten har jag en nyttig sockerfri jordgubbssylt som jag hittade på Ida Wargs blogg och den blir som pricken över i:et på gröten.

  Gör sylten kvällen innan. Tina ett paket frysta jordgubbar. Häll jordgubbarna i en kastrull, 1/2 deciliter vatten, 1/2 tesked vaniljpulver och fyra dadlar. Koka i fem minuter. Därefter mixar du sylten och häller i 1 msk chiafrön. Ställ in i kylen. Chiafröna gör att sylten får den rätta konsistensen och den här sylten är perfekt att toppa din gröt med. Jag brukar äta den med sylt och mjölk eller mandelmjölk.

  Det här är så himla gott och perfekt att starta dagen med den här frukosten :)

  Puss och kram

 • Elvira says:

  https://www.youtube.com/watch?v=j8qFSbtjUBU

  Hej, du är världens finaste person och kollar din blogg varje dag, det är tråkigt när du inte är med i Jons vloggar!! Jag vet att du äter mest vegetariskt, och jag skulle vilja att du kollade videon som är om kycklingar, du behöver bara kolla de 10 första sekunderna så förstår du. Han-kycklingar är inte till någon nytta då de inte passar till att föda upp för kött och lägger såklart inte ägg. Och det där är vad som händer med dem inom några dagar efter att de kläckts. Skriver detta bara för jag vet att du förstår i alla fall. Det är vad man stöder när man äter kyckling och ägg.. Många tror att ägg är ofarligt eftersom dem äggen ändå inte skulle bli kycklingar, men det blir många dödade pga det.

 • Mimi says:

  Hi! I love Livia baby chair. Could you tell me the brand? Thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published.