BEST NINE IG POSTS

Plats 9: I brist på annat material då min dator är död (igen, hehe) så tänkte jag att det kunde vara kul att kolla tillbaka på mina 9 mest likeade bilder på IG år 2016. Ganska kul för mig att se faktiskt! Finns en hemsida som gör att man kan kolla det (2016bestnine.com heter den). Den här bilden hamnade på plats nummer 9, och den är från Mauritius när vi plåtade efter solen gått ner. Den här shooten är helt klart en av mina favoriter någonsin, tycker bilderna blev så balla!

//Number 9: In lack of any other material since my computer is dead (again, hehe) I thought it could be fun to look back at my 9 most liked pictures on IG from 2016. Pretty fun for me to see actually! There’s a website where you can check it (it’s called 2016bestnine.com). This picture ended up as number 9, and it’s from Mauritius and we shot this after sunset. This shoot is for sure one of my favorites ever, I think the pictures turned out so cool!

Plats 8: En helt vanlig outfitbild från Miami, kan tyvärr inte berätta något ännu men snart kan jag säga vad vi gjorde där. :-) SÅ rolig grej! Håll ut, haha!

//Number 8: A simple outfit picture from Miami, unfortunately I can’t tell you guys anything yet but soon I can tell you what we did over there. :-) SUCH a fun thing! Hang in there, haha!

Plats 7: Älskar den här bilden från Maldiverna, haha! Jag och Marcus var Boogie board buddies på den resan eftersom vågorna var alldeles för stora för oss att surfa med vanlig surfbräda. Hade sjukt kul ändå! :-)

//Number 7: Love this picture from the Maldives, haha! Me and Marcus were Boogie board buddies during that trip since the waves were way too big for us to surf with a normal surf board. Had so much fun! :-)

Plats 6: Jag och Marcus igen, tydligen är han väldigt likeable på min IG haha! Här fyllde han år och vi var på roadtrip från Monaco till Marbella.

//Number 6: Me and Marcus again, apparently he’s very likeable on my IG haha! Here it was his birthday and we were on a road trip from Monaco to Marbella. 

Plats 5: Jultomte här i Marbella i julas. Hade en så mysig jul och jag kan verkligen se på mitt ansikte hur glad och nöjd jag var just där!

//Number 5: Santa in Marbella this Christmas. Had such a nice Christmas and I can really see on my face how happy and satisfied I was right there!

Plats 4: Jon och jag vid ett magiskt vattenfall på Bali. Älskar utflykter och speciellt med min fina kille!

//Number 4: Jon and I by a magical waterfall in Bali. Love adventures and especially with my love!

Plats 3: Jul igen och här med Jon. Vi hade en superfin kväll med underbart väder och (nästan) hela familjen samlad!

//Number 3: Christmas again and here with Jon. We had such a nice night with amazing weather and (almost) the entire family gathered!

Plats 2: En outfit från Monaco, och jag insåg nu att jag måste använda den här klänningen snarast. Älskar den!

//Number 2: An outfit from Monaco, and I just realized I need to wear this dress asap. Love it!

Plats 1: Inte så oväntat fast ändå ganska oväntat, en skämtbild på mig och Jon när jag tvingar på honom en puss. Min mest likeade bild år 2016! Längtar efter det där just nu, på stranden i Monaco när det är solnedgång och Jon bredvid mig. Nu är vi alldeles för långt ifrån varandra (han är i LA) och kommer inte ses på ett bra tag. Har något att se fram emot iallafall, man får försöka tänka positivt! :-) Hoppas ni tyckte det var kul att se, jag tyckte det var kul att kolla tillbaka iallafall! PUSS, ha en magisk kväll <3

//Number 1: Not so unexpected but still pretty unexpected, a funny pic of me and Jon when I’m forcing a kiss on his cheek. My most liked picture 2016! I long after that right now, at the beach in Monaco when the sun is setting with Jon next to me. Now we’re way too far away from each other (he’s in LA) and won’t see each other in a while longer. I have something to look forward to at least, always try to think positive! :-) Hope you thought this was fun to see, I thought it was fun to look back at least! HUGS, have a magical night <3

10 reaktioner på “BEST NINE IG POSTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.