CRAZY SKY

This morning view… <3

God morgon babes! Den här himlen vaknade vi upp till idag, helt galen… Mina favoritfärger samlade på samma gång! ;-) Så himla vackert! Jag har ju bara idag och imorgon kvar här sen åker jag till Stockholm en sväng. Är inte jättesugen på slask och snö än (även om snö hade varit lite mysigt), men jag vill åka dit så jag kan köpa en ny dator ASAP. Haha! Det första jag kommer göra när jag landar på arlanda är att åka och köpa en ny. Den har funkat efter jag rensade hela datorn och startade på noll, men idag kunde jag inte ens komma in på den… Den bara fryser och dör, så jag håller på att bli galen just nu. Varför jag inte åker och köper en här i Spanien är för att jag vill ha ett svenskt tangentbord, annars hade jag redan varit i Apple-butiken, så irriterad är jag just nu. ;-) Anyway, det ska inte få förstöra dagen så jag ska ut och på en prommis nu. Hörs senare, puss <3

//Good morning babes! We woke up to this sky today, completely insane… My favorite colors all together at the same time! ;-) So pretty! I only have today and tomorrow here and then I’m leaving to Stockholm for a few days. Not really in the mood for slush and snow yet (even though snow would be nice), but I want to go there so I can buy a new computer ASAP. Haha! The first thing I’m gonna do when I land at Arlanda is to go and buy a new one. It’s been working since I reset it and started at zero, but today I couldn’t even log in to it… It just freezes and dies, so I’m loosing my mind right now. Why I’m not driving to the closest Apple store to buy a new one here in Spain is because I want a swedish keyboard, if that wasn’t the case I would be in an Apple store already, so annoyed right now. ;-) Anyway, that won’t ruin my day so I’m heading out for a walk now. Talk later, hugs <3

16 reaktioner på “CRAZY SKY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.