GONNA MISS THIS

Some snaps from our days here – love, family, healthy food, walks and cuddles. <3

ÅH vad jag kommer längta efter familjen nu när jag ska åka. Buhu, så ledsen över att behöva åka! :-( Livia fick utnyttja mig hur mycket hon ville idag och hon pekade vart jag skulle stå, dansa, vad hon ville äta och så fick hon nästan så många kakor hon kunde få i sig… Världens härligaste lilla unge, kommer sakna den lilla damen massor! <3 Och lilla Valle också såklart, även om han mest sover så har vi haft några väldigt mysiga moments. Tack världens bästa syster för några magiska dagar och tack till dig och Jens för att ni har skapat dessa två underbara barn! Nu ska jag snart sova då taxin kommer 04.45 imorgonbitti… Hörs när jag kommer till Sthlm, PUSS <3

//OH how I’m gonna miss my family now when I’m leaving. Buhu, so sad about leaving this! :-( Livia could do whatever she wanted with me today and she pointed out where she wanted me to stand, dance, what she wanted to eat so I gave her as many cookies she could eat… The cutest little kid, will miss that little lady a lot! <3 And little Valle too of course, even if he sleeps most of the time we’ve had some cozy moments together. Thanks to the best sister in the world for some amazing days and thanks to you and Jens for creating these two wonderful babies! I will soon go to bed since my cab will be here 04.45 tomorrow morning… Talk to you when I’m back in Stockholm, HUGS <3

9 reaktioner på “GONNA MISS THIS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.