LOUIS VUITTON x UNICEF

Tonights event at Louis Vuitton with Michan <3

Hej babes! Nu har jag landat på hotellet igen och ska gå och lägga mig tidigt, jag tyckte det var en bra idé att boka in ett träningspass imorgonbitti kl. 7 med Mira. ;-) Kommer vara skönt när man är klar, haha! Nu ikväll var jag iväg på ett event hos Louis Vuitton som sagt, dom gör ett samarbete med Unicef. Så himla fin grej, dom säljer ett halsband och armband som är ett litet hänglås, låset ska symbolisera löftet till alla barn om att stötta dom i utsatta situationer. Halsbandet sitter nu runt min hals och jag älskar det! En dröm för mig är att åka och hjälpa till på ett barnhem en period, ska bara klura ut vart. Vi passade på att kolla in utbudet i butiken och jag älskar deras fyrkantiga hårda väskor… Skulle vilja ha dom som inredning! Superhärlig kväll, tack Louis Vuitton och Unicef! Nu – försöka varva ner och sova tidigt. Puss och kram <3

//Hey babes! Now I just landed at the hotel again and will go to bed early, I thought it was a good idea to book a workout tomorrow morning at 7 with Mira. ;-) Will be nice when we’re done, haha! Tonight I was at Louis Vuitton for an event as I mentioned, they’re doing a collaboration with Unicef. Such a nice thing, they’re selling a necklace and bracelet with a small lock, the lock symbolizes the promise to all the kids about helping those in need. The necklace is now around my neck and I love it! A dream for me is to go to an orphanage and help out for a while, I just have to figure out where I want to go. We also looked through the store and I love their squared hard case bags… Want them as interior! Super nice night, thanks Louis Vuitton and Unicef! Now – try to relax and sleep early. Kisses and hugs <3

19 reaktioner på “LOUIS VUITTON x UNICEF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.