ONLINE FAVS

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!  – adlinks

Hej babes! Touchdown Stockholm, just nu ligger jag på hotellrummet och försöker samla energi för resten av dagen. Vaknade vid 4, taxin kom 4.30 sen kunde jag inte sova på flyget. Vet inte varför, brukar alltid kunna det haha! Anyway, jag ligger och slösurfar bland alla hemsidor… Det finns så mycket fint!! Här vill jag gå runt i snygga boots, mysiga jackor och fluff. Det var 2o grader i Marbella igår och så kom jag hit och det var kallt, solen sken när jag landade men jag är väl inte van med kylan än. ;-) Nu ska jag ta en snabbdusch, iväg och prova klänningar inför galan imorgon och ikväll är det event med Louis Vuitton. Kul! Puss <3

//Hey babes! Touchdown Stockholm, right now I’m laying here in the hotel room trying to get some energy for the rest of the day. I woke up at 4, my cab arrived 4.30 and then I couldn’t sleep on the plane. Not sure why, usually always fall asleep haha! Anyway, I’m laying here scrolling through all the websites… There so many nice things!! Here I just want to walk around in nice boots, cozy jackets and fluffy things. It was 20 degrees celsius in Marbella yesterday so when I arrived here it was cold, the sun was shining when I landed but I guess I’m not used to the cold yet. ;-) Now I’m gonna have a quick shower, head out try on dresses for the gala tomorrow and tonight it’s an event with Louis Vuitton. Fun! Hugs <3

3 reaktioner på “ONLINE FAVS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.