COFFEE IN BED

Hotel beds… <3 At Miss Clara in Stockholm.

God morgon babes! Sista morgonen att vakna upp i den här underbara sängen. Jag ska åka hem till min mamma idag och mysa med henne, jag åker ju härifrån imorgon så vill hinna umgås med henne också. <3 Jag har ju bott på Miss Clara sista gångerna jag har varit i Stockholm och jag älskar verkligen det här hotellet. Mitt i smeten, superfina rum, personalen förtjänar ett helt eget inlägg egentligen då dom är så otroligt trevliga och glada! Har precis ätit en stor frukost och är redo för dagen. :-) Ska iväg på brunch/lunch om ett tag med Klara (haha, Miss Klara) och efter det åka hem till mamma och mysa. Först – en till kopp kaffe i sängen… PUSS <3

//Good morning babes! Last morning to wake up in this amazing bed. I’m going to my mom today to hang out with her, I’m leaving tomorrow so I want to spend time with her too. <3 I’ve stayed at Miss Clara the last few times I’ve been in Stockholm and I truly love this hotel. In the middle of everything, beautiful rooms, the staff deserves their own post since they are all so nice and happy! I just had a huge breakfast and I’m ready for the day. :-) Will go for brunch/lunch in a while with Klara (haha, Miss Klara) and after that go to my mom to hang out. First – another cup of coffee in bed… HUGS <3

20 reaktioner på “COFFEE IN BED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.