FLIGHT MODE

Time to go to Zanzibar! <3

Hej babes! Hur mår ni? Jag mår så bra, vi är påväg till Zanzibar och vi är ett så härligt gäng! :-) Nu har jag äntligen en dator som funkar, har fått låna Fabians dator den här resan. Jag har beställt en ny så jag väntar på den, läängtar tills den kommer haha! Vi flög till Istanbul imorse och landade precis. Nu ska vi njuta av loungen en stund innan vi hoppar på nästa flyg till Zanzibaar! Vi landar inatt så jag ska försöka sova på nästa flyg ifall jag inte kan sova när vi kommer fram… Hörs sen, PUSS! <3

//Hey babes! How are you? I feel so good, we’re on our way to Zanzibar and we’re such a nice group! :-) I finally got a working computer, I borrowed Fabians during this trip. I ordered a new one so I’m waiting for it, caan’t wait for it to arrive haha! We flew to Istanbul this morning and just landed. Now we’re gonna enjoy the lounge for a while before we’re jumping on the next flight to Zanzibaar! We’ll land in the middle of the night so I will try to sleep on the next flight in case I can’t sleep when we arrive… Talk soon, HUGS! <3

22 reaktioner på “FLIGHT MODE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.