DATE NIGHT

Date night with Ines <3 Will post my look later on!

God morgon babes! Vi har precis kommit hem efter en strandpromenad (som var sjuukt svettig!) och en god frukost. Värmen här är galen, vi gick vid 08.30 men det var alldeles för varmt. Kanske blir bättre om några dagar när man har vant sig lite, komma direkt från Sverige till det här blev en chock haha! Igårkväll fixade vi till oss, jag bor ihop med Ines som jag saknat massor. Vi lärde känna varandra förra året när vi var på Mauritius och den tjejen är så härlig. Vi körde en liten date innan alla andra kom, vi drack en drink, snacksade lite och snackade massor. :-) Så mysigt! Nu ska vi iväg på Swahili-kurs, ska bli riktigt kul! Hörs senare idag, massa kärlek <3

//Good morning babes! We just got back from a beach walk (that was soo sweaty!) and a nice breakfast. The heat here is insane, we walked at 08.30 but it was way too hot. It will probably get better in a few days when we’ve gotten used to it, arrive here right after Sweden was probably a chock haha! Last night we dressed up a bit, I share room with Ines that I’ve missed so much. We got to know each other last year when we were in Mauritius and that girl is just awesome. We had a little date before everyone else arrived, had a drink, some snacks and a lot of talking. :-) So cozy! Now we’re heading out for a Swahili lesson, will be super fun! Talk later today, lots of love <3

20 reaktioner på “DATE NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.