LADY IN RED

Nelly dress and shoes (here!)/ Na-Kd necklace (here!)/ Gucci bag – adlinks

Hej babes! Här kommer lite bättre bilder på outfiten från igår, förutom att jag hade en konstig inställning på kameran så var allt bra. :-) Det blir så när man inte sovit på 30 timmar typ, haha! Älskar färgen på klänningen, otroligt skön också men kanske lite varm för att ha här. Svetten rann hela middagen, kände mig så fräsch haha! Jag har försökt ladda upp en vlogg i typ 3 timmar, men det återstår nog 4 timmar till så den får komma upp imorgon istället så ni vet. :-) Vi har haft en riktigt härlig dag här, plåtat massa solglasögon och hunnit njuta lite av solen. Imorgon ska vi in till stan och spana in det, ska bli riktigt spännande! Hörs imorgon, puss och kärlek <3

//Hey babes! Here are some better pictures of my outfit yesterday, the only thing is that I had my camera settings on the completely wrong settings which wasn’t the best but still. :-) That’s how it goes when you haven’t slept in like 30 hours, haha! Love the color of this dress, so comfy but maybe a bit to warm to wear here. I was so sweaty during our dinner, felt super fresh haha! I’ve tried to upload a vlog for like 3 hours, but I guess I have like 4 more hours so it will come up tomorrow instead. :-) We’ve had such a nice day, shot a lot of sunglasses and had time to enjoy the sun. Tomorrow we’re heading in to town to check it out, will be so fun to see! Talk tomorrow, kisses and love <3

19 reaktioner på “LADY IN RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.