PALM TREE OBSESSION

Wearing a Triangl bikini and Chimi glasses!

Hej babes! Herregud, har typ ingen tid att sitta vid datorn men jag ska försöka ta lite tid imorgon och gå igenom alla bilder. Har fotat massor här borta! :-) Vi har hunnit hänga en del i solen iallafall, även om jag mest hänger i skuggan. Gillar det så mycket mer och orkar inte sola längre, blir för varm haha! Nu har jag smitit in från vår bonfire-night vi har på stranden för att blogga lite och vila från allt dansande. Vi dansar loss som galningar och har superkul, vilket gäng vi är! :-) Nu ska jag springa tillbaka men ville mest bara kika in och säga hej och god natt. Vi hörs imorgon! Massa kärlek <3

//Hey babes! Oh my, I don’t have any time to sit down with my computer but I will try to get some time in tomorrow so I can go through all the photos. I’ve taken lots of photos here! :-) We’ve had time to hang out in the sun at least, even if I mostly hang out in the shade. I like it so much better and I don’t have the energy to tan anymore, I get too warm haha! Now I snuck in from our bonfire night we have at the beach to blog and rest from all the dancing. We’re dancing our asses off out there and have the best time, we’re an amazing group! :-) Now I’m gonna run back out but I just wanted to check in here and say hey and good night. Talk tomorrow! Lots of love <3

17 reaktioner på “PALM TREE OBSESSION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.