WE ARRIVED TO PARADISE

Travel day and our first day in Zanzibar!

God morgon babes! Äntligen är vloggen uppladdad, haha! Det tog sin lilla tid. ;-) Så kul att vara här med hela gänget, vi klickar verkligen så bra och har det riktigt kul ihop! Skön stämning, mycket skratt och bra snack. Det gillas! Jag visar vår villa vi bor i här också, så mycket lättare att filma än att fota tycker jag. :-) Hoppas ni gillar den, jag kommer vlogga mer härifrån när jag är lite piggare också haha! Nu ska vi springa till frullen och äta lite snabbt innan vi ska in till stan. Hörs senare idag, puss och kram <3

//Good morning babes! The vlog is finally live, haha! It took a while. ;-) So fun to be here with the entire crew, we have the best time here together! Nice mood, lots of laughter and great talks. I like! I show our villa we stay in here too, so much easier to film that than to take photos I think. :-) Hope you like it, I will do more vlogs from here when I have a bit more energy as well haha! Time for us to run over to breakfast and eat before we’re heading in to town. Talk later today, kisses and hugs <3

22 reaktioner på “WE ARRIVED TO PARADISE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.