NUDE TONES

Na-Kd jumpsuit (here!)/ Gina Tricot earrings/ Phillip Lim bag (similar here!)/ Giuseppe Zanotti shoes (in black here!) – adlinks

Photos by Fabian Wester.

Hej babes! Här kommer en look jag bar för någon dag sedan, jag älskar ju jumpsuits och jag gillade längden på den här. Gillar att man knyter den i nacken också, ger en fin detalj. Funkar till både klackar och sneakers, så nästa gång bär jag den med sneakers. ;-) Vi har haft fullt ös här idag igen, vi var ute och snorklade halva dagen vilket var fantastiskt. Efter det har vi jobbat, försökt jobba ikapp massor och nu kom jag precis hem från middagen. Ögonen går i kors men jag ska försöka kolla igenom lite bilder innan jag somnar… Haha! Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Hey babes! Here’s a look I wore one of the days, I love jumpsuits and I really like the length on this one. I like that you tie it in the neck as well, gives a nice detail. Works with both heels and sneakers, so next time I’m gonna wear it with sneakers. ;-) We’ve had a busy day today as well, we went out snorkling half the day and it was amazing. After that we got some work done, tried to catch up on a lot of work and now I just got back to the villa after dinner. I can barely keep my eyes open but I will try to go through some pictures before I fall asleep… Haha! Talk tomorrow, lots of love <3

18 reaktioner på “NUDE TONES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.