ZANZIBAR TOWN

Snapshots from our trip to the local town yesterday! I’m wearing a bik bok top, Sisters the label skirt, Nelly sandals and Phillip Lim bag.

God morgon hjärtan! Segstartade idag, vi hade ju bonfire night igår och dansade och hade kul. Tror vi gick och la oss runt 01.30-02.00… Hade väldigt kul så det är värt att vara lite trött idag haha! Får slänga mig i vattnet sen, vi ska nämligen iväg och snorkla snart. :-) Igår åkte vi in till byn här, dels för att se hur dom har det och sen även för att hjälpa till lite. Vi gick till en butik där jag köpte en kjol som jag tänkte visa sen. Så himla fina tyger och alla är så otroligt snälla och trevliga här! Vi hälsade på barnen, köpte klubbor till dom och hälsade på i två olika skolor. Barnen är ju för underbara! En liten tjej kom framspringandes och stod och höll mig i handen ett bra tag, ville bara ta med henne och ta hand om henne. Det är såna otroliga kontraster från hur vi lever, man får verkligen en påminnelse om hur annorlunda och orättvist livet är. Dom verkade glada vilket gjorde mig glad, samtidigt som jag mår dåligt när jag ser barnen springa runt i trasiga kläder och bli överlyckliga för en klubba. Viktigt att tänka på men också lätt att glömma när man har sin stressiga vardag. Jag är väldigt glad över att vi åkte dit! Nu – poolen och en kokosnöt. Hörs sen, PUSS <3

//Good morning loves! Slow started today, we had bonfire night yesterday and danced and had fun. I think we went to bed around 01.30-02.00… Had so much fun so it was worth being tired today haha! Have to jump in the water later, we’re heading out snorkling soon. :-) Yesterday we went to the local town, partly to see how they have it and also to help. We went to a store where I bought a skirt that I will show later. Beautiful fabrics and they are all so nice and kind here! We hung out with the kids, bought lollipops to them and visited two different schools. The kids are just amazing! A little girl ran up to me and stood there holding my hand for a while, I just wanted to bring her and take care of her. The contrasts from how we live is crazy, you get so reminded of it and see how unfair life is. They seemed to be happy at least which made me happy, but at the same time I feel so bad when I see the kids running around in clothes with holes in them and they get so excited for a lollipop. Important to think about but also easy to forget when you have your stressful normal life at home. I’m so glad we went there! Now – pool and a coconut. Talk later, HUGS <3

19 reaktioner på “ZANZIBAR TOWN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.