RELAX

The pool and the beach… The dream!

Hej babes! Hur mår ni? Vi mår super men har haft ganska fullt upp hela dagarna. Imorse åkte vi till Stone Town och gick runt i stan. Vi åkte även förbi ett riktigt ballt ställe där vi fick se alla möjliga frukter växa, hur dom gjorde alla kryddor och så köpte vi lite olika tvålar som var bra för olika saker. Ska bli kul att prova! :-) Nu är vi tillbaka på hotellet så nu står njutning och chill på schemat. Ska försöka fota av en del också men i första hand – andas och ta det lugnt. Behöver det efter några stressiga men underbara dagar! Kan inte bestämma mig för om det blir poolen eller beachen, som ni ser är båda magiska… Hörs sen, PUSS <3

//Hey babes! How are you? We feel great but we’ve had a pretty hectic time the last few days. This morning we went to Stone Town and walked around. We also passed by a super cool place where we got to see all different kinds of fruits grow, how they made all different spices and then we bought some soap that was good for different things. Will be fun to try! :-) Now we’re back at the hotel so now I have enjoy and chill on my schedule. Will try to shoot some too but first of all – breathe and take it easy. Need it after a few stressful but amazing days! Can’t decide if I will go to the pool or the beach, as you can see they are both amazing… Talk later, HUGS <3

29 reaktioner på “RELAX”

 • c est magnifique en France il fait -5 bonne journée Janni

 • Mira says:

  I dont think you know the meaning of stressful but ok ;) some of us have to actually go to work or college, study, and that is stressful, having exams or some deadlines but going on an amazing place for work and exploring is a dream and you should try to write less about how “stressful”, “tired or busy” you are because a lot of us would like to have your amazing life :) dont take it the wrong way just thought i should say something because everytime i read a post i feel some complainings and i think you should really enjoy the lifestyle you are living because most of us dont get to experience that
  Once again, no hard feelings i love reading your blog and seeing your pictures, and i want you to have an amazing time there!
  Xoxo
  Mira

  • Maria says:

   I may get your point, but I also want to say that you can never judge someone and say that no your life is not stressful or you are not tired, because you never ever know what actually happens (I also mean it generally not about Janni). And stress doesn’t have scale when you “can” have it. It doesn’t mean that you have to have three jobs, school and whatever in order to be “entitled” to have stress. It comes differently for everyone.
   Anyways, Janni, that looks like a paradise and I hope you truly enjoy it as it’s grey and raining where I am at the moment! Hugs!

   • Mira says:

    Of course i agree you can never know what happens inside someone’s life, because all of this is just from the outside. You didnt understand my point, everyone has a different definition of stress and i dont think some people experience it the same way as others. I had the need to comment because i already read numerous times the same things and felt confused but nothing wrong in expressing my opinion
    I still think Janni is a great blogger and should have a great time anyhow
    Have a lovely day, i hope it stops raining from where you’re from :-)

    • Maria says:

     Yeah, I got your point. I didnt mean to sound rude or anything, just wanted to express my opinion and not only for you. I hope you have a lovely day as well ;)

   • janni says:

    <3!

  • janni says:

   I’m sad you took it the wrong way, but I don’t think people not working with this understands the stress you feel every single day. You always have to be connected, have content, post, struggle with internet etc. I have at least 4 deadlines every day (blog, Instagram, youtube), plus emails and add a broken computer to that and the personality of always wanting to create perfect content, it’s not easy but I love it. I’m sure you have a lot of stress in your life as well but we’re all different. This is my blog and I write how I feel, so I can’t lie just because some people don’t think my life is stressful. I’m not complaining, I love my life but I’m sure that if you would try it for a month you would have a different opinion. :-) Sorry if I sound upset, I’m not, but I just hope people can understand that this “perfect life” comes with a lot of stress and hard work. Xx

   • Mira says:

    I understand, well we all have different opinions and different experiences, i’m glad we can discuss it and accept each others opinions at least.
    All the best, xoxo

 • Ellie says:

  Oh, wow.
  You really seem to have a lot of fun there!;)

  http://www.blogellive.com

 • Iva says:

  Looks amazing! Lucky you!
  Xoxo

 • Mira says:

  Did you delete my coment? Not very nice but ok

 • Ida says:

  Where is your beautiful bikini from? So pretty :)

 • Emelie says:

  Kan inte du göra ett inlägg om din hudvårdsrutin och om hur du tar hand om hela din hud? T.ex om du använder någon hudlotion eller liknande! :D

 • Zivile says:

  Jeeeez, the photos are perfect!

  xx, Jill
  Jill D Blog

 • Signe says:

  Where is Tour bikini from?

 • enna says:

  Ser ut som ett helt underbart ställe!Jag hade heller inte kunnat bestämma mig ;)

 • Ines says:

  Your photos are amazing babe, always! I seriously need to invest in the camera you use. I die for it! Xx

  http://www.inesinla.com

 • Elisabeth says:

  Men åh så roligt att du är på Zanzibar! :-) Det är en underbar plats! Jag har bott där i ett halvår och jobbade som marinbiolog där. Älskade det och vill bara tillbaks!
  Lite tips “sun-downer” drinks på Maru Maru rooftop bar eller Africa House i Stonetown, titta på jättesköldpaddorna Prison Island och simma vid korallreven där. Sedan också defintur om ni har tid men antar ni har schema att följa.
  Njut av tiden där! Ha en magisk resa!
  Tack för ditt Vlog därifrån, längtar att se mer :-) !
  Elisabeth

 • Eva says:

  I LOVE your bikini, where is it from?

 • MIRJAM says:

  This is simply amazing – gorgeous pics!
  xx Mirjam | http://www.miiju.ch

 • Greta says:

  Hej JANNI! Var är din bikini ifrån? Toooo die fooooor :D

 • Johanna says:

  Gud vilka härliga semesterbilder, värsta drömmen ju!! Du har alltid så fina bikinis och kläder på dina bilder – verkligen härlig inspiration :)
  Jag vill gärna tipsa om Hunkemöller de har både superfina underkläder och bikinis! https://www.hunkemoller.se/se_sv/nyheter/ny-kollektion.html

 • moa says:

  Hej BÄSTA Janni!!!
  Jag har sett den här bikinin tidigare och frågade då också men fick inget svar ifrån dig. Var kommer den underbara bikinin ifrån???

  kram kram :))))

  • janni says:

   Åh jag minns inte var märket heter :-( Ska kolla upp det! Xx

   • moa says:

    Hej igen!! Förlåt för att jag tjatar, men tycker den är sååå fin! vet du vart den kommer ifrån nu?
    Ha det så super i Kanada <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.