BLUE BLUE BLUE

Bik Bok dress (on sale here!)/ Moschino belt (here!)/ Daniel Wellington watch (here!)/ Chanel bag/ Nelly shoes (here!)

Här kommer en till look, överflöd av blått som jag älskar. ;-) Jag har även bytt till en brun Daniel Wellington klocka som jag har använt massor här borta. Vi har ju gjort ett samarbete nu under fem månader och här är hur jag stylar klockan den här månaden. :-) Fint att bryta av med brunt tycker jag! Med koden “JANNI” får ni 15% rabatt på alla klockor på deras hemsida (HÄR!). Ikväll blir det i säng tidigt så vi är pigga och fräscha imorgon, sista dagen vilket är väldigt sorgligt… Men ska se till att njuta och ha kul med hela gänget! Hörs imorgon, PUSS <3

//Here’s another look, blue overload that I love. ;-) I also changed to a brown leather strap on my Daniel Wellington watch that I’ve been wearing a lot over here. We’ve done a collaboration for the last five months and here’s how I style the watch this month. :-) Nice to mix it up with brown I think! With the code “JANNI” you will get 15% off on all the watches on their website (HERE!). Tonight we’re going to bed early so we’re energised and fresh tomorrow, our last day which is super sad… But I will make sure to enjoy and have fun with the entire group! Talk tomorrow, HUGS <3

In collaboration with Daniel Wellington.

21 reaktioner på “BLUE BLUE BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.