CHILL

Chimi eyewear glasses (Peach 002)/ Asos dress (here!) -adlink/ Senso sneakers

Hej babes! Här kommer en skön och slapp look jag hade en dag, jag älskar den här tröjklänningen. Fråga mig inte om Metallica, inget jag lyssnar på men tyckte printet var ballt. :-) Alltså jag är så ledsen över att vi ska åka härifrån imorgon… Vi har haft världens skönaste dag med häng på stranden, volleyboll i solen, strandpromenad (=sönderbränd då jag hängt i skuggan typ hela veckan) och sen avslutade vi med lite yoga. Nu ska vi snart iväg på sista drinken innan middagen och sen kommer taxin klockan 3 typ imorgon bitti… Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska sova inatt eller hålla ut så jag kan sova på planet. Återstår att se! ;-) Hörs imorgon, PUSS <3

//Hey babes! Here’s a comfy and chill look I wore one day, I love this shirt dress. Don’t ask me about Metallica, nothing I listen to but I thought the print was cool. :-) Okey I am so sad about leaving tomorrow… We’ve had such a nice day and hung out on the beach, volleyball in the sun, beach walk (I’m so sunburned since I’ve spent most of the days in the shade this week) and then we finished with yoga. Now we’re soon heading out for the last drink before dinner and then our cab arrives around 3 tomorrow morning… Still haven’t decided if I’m gonna sleep tonight or stay awake so I can sleep on the flight. We’ll see! ;-) Talk tomorrow, HUGS <3

22 reaktioner på “CHILL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.