ZANZIBAR VLOG 2

Another vlog from Zanzibar – exploring and snorkling!

God morgon hjärtan! Sista dagen i paradiset idag (buhuu), jag har knappt solat något här borta så tänkte sola lite idag. :-) Vi ska plåta av det sista också men mellan plåtning blir det solning! Här kommer min andra vlogg härifrån, filmade en heldag och det känns så mycket lättare att visa hur det ser ut här i en video än på bild. Vet inte varför, lättare att få fram känslan. :-) Vi åt lunch på stranden som jag visade bilder ifrån, snorklade i det mest turkosa vattnet någonsin och hade en skön dag. Jag gjorde videon tillsammans med Daniel Wellington så jag filmade även outfiten jag postade igår! :-) Hoppas ni gillar den! Nu ska jag springa till frullen och äta med gänget, hörs senare. PUSS <3

//Good morning loves! Last day in paradise today (buhuu), I’ve barely tanned at all here so I’m planning to tan a bit today. :-) We’re gonna shoot some of the last things too but between photoshoots I’m gonna tan! Here’s my second vlog from here, filmed a full on day and it feels so much easier to show how it looks in a video than in pictures. Not sure why, it’s just easier to show the feeling. :-) We had lunch at the beach as I showed earlier, went out snorkling in the most turquoise water and had a nice day. I did the video together with Daniel Wellington so I also filmed the outfit I posted yesterday! :-) Hope you like it! Now I’m gonna run over to breakfast and eat with the crew, talk later. HUGS <3

29 reaktioner på “ZANZIBAR VLOG 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.