FLOWER DENIMS

One Teaspoon shorts (here!)/ Na-Kd shirt (here!)/ Senso shoes  – adlinks

Touchdown Paris! Resan hit gick super, det kändes som det gick väldigt fort även om det var en vääldigt tidig morgon. ;-) Nu sitter jag på flygplatsen och väntar på att åka in till stan. Här är en skön look från en av kvällarna, tyckte dom här shortsen var så söta. Ni vet, det är ju dom små detaljerna som får mig på fall! Från och med nu lär jag inte kunna gå runt i sommarkläder, det snöade här i Paris igår… Kontraster! Vilken fantastisk vecka vi har haft, vi har fått en hel del jobb gjort för Chimi och det ska bli kul att se resultatet. Vi har såklart hunnit njuta en hel del och göra utflykter också, något jag är glad för. Nu är jag taggad på Paris för ännu mer jobb, haha! Jag är här i tre dagar och sen ska jag äntligen åka hem till Monaco. Längtar dit nu faktiskt! :-) Puss hjärtan, ha en fin kväll <3

//Touchdown Paris! The trip here went super smooth, it felt like it went super fast even if it was a reeally early morning. ;-) Now I’m at the airport waiting to go in to town. Here’s a comfy look I wore one night, thought these shorts were so cute. You know, it’s the small details that makes me like it! From now on I won’t be able to walk around in summer clothes I guess, it was snowing here in Paris yesterday… Contrasts! What an amazing week we’ve had, we’ve gotten lots of work done for Chimi and it will be fun to see the result. We also had time to enjoy it over there and do some adventures, which I’m glad for. Now I’m excited for Paris for more work, haha! I’m here for three days and then I’m finally heading home to Monaco. I can’t wait to go back there actually! :-) Hugs loves, have a great night <3

19 reaktioner på “FLOWER DENIMS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.