STONE TOWN

Snaps from Stone Town in Zanzibar!

God morgon babes! Nu sitter vi förhoppningsvis på flyget påväg till Istanbul, och därifrån åker jag direkt till Paris för en grej jag ska berätta om sen. Jag har så mycket bilder kvar härifrån dock, så ska försöka få ut dom först. :-) En av dagarna var vi ett gäng som åkte in till Stone Town och gick runt, kollade in staden och gick på marknad. Frukten här är insane! Mangon smakar så mycket mango så det nästan smakar låtsas, haha! Vi knatade runt där i några timmar och fick höra massa historia om husen och själva staden. Sjukt intressant! Känns som vi hann med massor under vår resa men samtidigt känns det som det finns massor kvar att se. Får åka tillbaka helt enkelt! ;-) Hörs när vi är framme, PUSS!

//Good morning babes! Now we’re hopefully on the flight on our way to Istanbul, and from there I’m going straight to Paris for something I will tell you later on. I have so many pictures left from here though, so I will try to post these pics first. :-) One of the days we were a group that went to Stone Town and walked around, checked out town and went to a market. The fruit here is insane! The mango taste so much mango so it almost feels fake, haha! We walked around for a few hours and got to hear a lot of history about the houses and town. So interesting! Feels like we did so much during this trip but at the same time it feels like we have a lot more to explore. Have to go back! ;-) Talk to you when we have arrived, HUGS!

20 reaktioner på “STONE TOWN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.