ZAWADI LUNCH

Lunch at Zawadi hotel in Zanzibar.

Hej babes! Sent inlägg här idag, hotellet jag bodde på innan hade inte direkt high speed internet så det funkade inte att ladda upp bilder… Nu har jag flyttat in i lägenheten vi ska bo i här i Paris! Känns fantastiskt att vara tillbaka. :-) Vi har precis kommit tillbaka från en lunch som var supersmarrig. Saknade utsikten från Zanzibar dock… ;-) Här är ett hotell vi åt lunch på en av dagarna, och det var magiskt. Känns som jag har sagt att allt varit magiskt under den här resan, och det har det varit också. Saknar gänget massor redan! Vi har iallafall bestämt en reunion snarast så det ska bli kul. Nu – njuta av Paris! Puss <3

//Hey babes! Late post here today, the hotel I stayed at before didn’t really have high speed internet so it didn’t work to upload pictures… Now I moved in to the apartment we’re gonna stay in here in Paris! Feels great to be back. :-) We just got back after a lunch that was delicious. Missed the view from Zanzibar though… ;-) Here’s one hotel we had lunch at one of the days, and it was magical. Feels like I’ve said that everything during this trip was magical, and it was. Miss the group a lot already! We decided to do a reunion soon at least so that will be fun. Now – enjoy Paris! Hugs <3

16 reaktioner på “ZAWADI LUNCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.