LAST ZANIBAR VLOG

Our last days in Zanibar <3

God morgon babes! Här kommer sista vloggen från Zanzibar, åh vad jag vill tillbaka… Vi hängde vid poolen, åkte på utflykt till en spice plantation och Stone Town, spelade volleyboll och njöt. Vi hade så härliga dagar! :-) Kommer kännas konstigt att komma hem på fredag och vara själv i några dagar, nu har jag ju hängt med ett gäng på 13 pers och nu i Paris är vi ett stort gäng också. Ser faktiskt fram emot några dagar själv, även om jag vet att jag kommer ångra mig att jag sa så efter en dag haha! ;-) Hoppas ni gillar videon, nu blir det plåtning! Har precis fått make och hår klart och ska snart byta om till första looken. Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! Here’s the last vlog from Zanzibar, oh I want to go back… We hung out by the pool, went for an adventure to a spice plantation and Stone Town, played volley ball and enjoyed. Amazing days! :-) Will be weird to come home on friday and be all alone for a few days, now I’ve hung out so much with a crew of 13 people and now we’re a big group here in Paris as well. I look forward to a few days alone actually, even if I know that I will regret saying that after one day haha! ;-) Hope you like the video, now it’s photoshoot time! I just got my make up and hair done and will soon change to the first look. Talk later, HUGS <3

33 reaktioner på “LAST ZANIBAR VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.