BTS PARIS

Snaps from yesterday’s shoot here in Paris <3

God morgon babes! Sorry för utebliven bloggning igårkväll, vi hade fullt upp från 7 på morgonen till 01.00 på natten. Fick till så sjukt mycket balla bilder, tror kampanjen kommer bli riktigt cool. :-) Det är jag, Vanessa från Danmark och Anniken från Norge. Så härliga tjejer! Lite trött just nu, call time var klockan 07.00 imorse igen så det var bara ta sig upp och förbereda för en dag ute i kylan. Vi ska plåta utomhus idag, hehe. Senare ikväll åker jag hem och det ska bli skönt att komma hem, har inte varit där sedan första januari… Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! Sorry for the lack of blogging last night, we had a hectic schedule from 7 in the morning until 1 AM. Got so many cool photos, I think this campaign will be super cool. :-) It’s me, Vanessa from Denmark and Anniken from Norway. Super nice girls! I’m a bit tired right now, call time was 7 AM this morning again so I just had to get myself up and prepare for a day outside in the cold. We’re shooting outside today, hehe. Later tonight it’s time for me to go home and it will be nice to come back home, haven’t been there since first of january… Talk later, HUGS <3

28 reaktioner på “BTS PARIS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.