1 MILLION

1 million followers on IG – THANK YOU <3

Hej hjärtan! Jag tog en rejäl sovmorgon imorse, det behövdes efter 2 veckor utan riktig sömn. Känner mig fortfarande rätt så trött men ska bara mysa hemma med Jon idag. <3 SÅ mysigt att vara med Jon igen, jag har saknat ihjäl mig efter honom. Vet ni vad som hände igår? Jag fick EN MILJON följare på Instagram! Känns helt galet och fantastiskt roligt! Jag vill bara säga ett stort tack till alla er som följer mig varje dag, peppar mig, kommenterar och är fantastiska. Jag trodde aldrig det här när jag började redigera bilder i Instagram-appen för att posta på facebook för några år sedan… Nu är det en miljon människor som följer mig och förhoppningsvis blir inspirerade till att leva livet som man vill, vara glad och ha kul. Det är det jag hoppas på iallafall! :-) Jag håller på och fixa en giveaway för att fira, ska bara få allt klart. TACK TACK TACK hjärtan, jag är så tacksam för varenda en av er! <3

//Hey loves! I slept in big time this morning, it was needed after 2 weeks without a long nights sleep. I still feel pretty tired but I’m just gonna chill at home today with Jon. <3 SO nice to be back with Jon again, I’ve missed him so much. Do you know what happened yesterday? I hit ONE MILLION followers on Instagram! Feels insane and incredibly fun! I just want to say a big thank you to all of you for following me every day, all your comments, to you who encourages me – you’re all amazing. I never thought this when I started to edit photos in the Instagram-app to post on facebook a few years ago… Now there’s a million of you who follows me and hopefully gets inspired to live life as you want, to be happy and have fun. That’s what I hope at least! :-) I’m trying to figure out a giveaway to celebrate, just have a few more things to sort out. THANKS THANKS THANKS loves, I’m so grateful for every single one of you! <3

53 reaktioner på “1 MILLION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.