ZANZI SUNSET

MAGICAL sunset in Zanzibar <3

Hej babes! Vi har haft en skön dag idag, mest tagit det lugnt. Vi gick ut och åt lunch och mötte upp lite vänner och efter det handlade vi hem mat och har bara varit hemma. Jag filmade hela Paris-resan så försökte klippa ihop det också, så den kommer upp imorgon. :-) Det har varit regn och ganska kallt här idag, lite skillnad från Zanzibar… Det var så himla härligt att vara där och jag vill verkligen åka tillbaka dit med Jon. En av kvällarna gick jag och Fanny en sväng för att fota och hamnade på stället ovan. Höga palmer och rosa/orange himmel, drömmen! Nu ska vi kolla en ny serie, Black Mirror, som jag hört massor om. Hörs imorgon, ha en underbar kväll! <3

//Hey babes! We’ve had a nice day, mostly taken it easy. We went out for lunch and met up with some friends and after that we bought some food and then we’ve just been at home. I filmed my Paris-trip so I tried to edit that too, so it will come online tomorrow. :-) It’s been rainy and pretty cold here today, a bit different from Zanzibar… It was so amazing to be there and I really want to go back there with Jon. One of the nights me and Fanny went our for a walk to shoot some photos and ended up at the place above. Tall palm trees and a pink/orange sky, the dream! Now we’re gonna watch a new tv-serie, Black Mirror, that I’ve heard so much about. Talk tomorrow, have a lovely night! <3

17 reaktioner på “ZANZI SUNSET”

 • beautiful pictures kate bonne nuit

 • Filippa says:

  Åååh vilka vackra bilder!!! <33

 • Sofie says:

  Så fine bilder!

 • Those pictures are amazing! That sunset is beautiful!

  lookingfor-more.blogspot.com

 • Lucie says:

  Wow! I’ve definitely never seen a Sunset this beautiful with my own eyes! This must feel absolutely amazing!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

 • annie says:

  Du är så vacker Janni och verkar vara en fantastisk person, lika mycket utifrån som inifrån.
  Men tänkte ställe en fråga som jag hoppas att du kanske vill besvara.. Läste precis ett inlägg på blondinbellas blogg om otrohet, klickade därefter in på din blogg och då blev jag lite “nyfiken”. Du och Jon har ju varit tillsammans ganska många år nu och verkar från sociala medier vara ett riktigt drömpar. Hur ser du på otrohet och hur skulle du reagera om Jon var otrogen mot dig? Skulle du kämpa för att försöka förlåta honom eller hade du gjort slut direkt?

  • janni says:

   Tack fina <3 Jag skulle nog bli sjukt arg och besviken om jag fick veta någon sånt, eftersom jag är så osvartsjuk man kan bli och aldrig tror att det ska hända hade jag nog blivit sjukt arg. Till en början hade jag nog gjort slut direkt då jag inte accepterat något sånt, sen hade jag nog fått se och känna efter. Många år att slänga bort och alla kan göra fel, even though jag hade haft sjukt svårt att lita på någon igen efter en sån sak. Svår fråga som är svår att svara på innan man varit med om det, vilket jag hoppas aldrig händer. :-) Kram!

 • Amanda says:

  Wow, så underbara bilder! ?

 • Sydneymamman says:

  Helt fantastiska bilder, Janni! Du väcker verkligen “travel bug:en” och får mig att tänka att Zanzibar kanske man borde åka till…

 • S says:

  Beautiful pictures! <3 ps! the latest season of black mirror, season 3, is by the way, the very best!

 • Rebecca says:

  Grattis till 1 miljon! Vill se väskan du fick ;)

 • Johanna says:

  Galet så vackert! :)

 • Petronella says:

  Så fint! Jag och min sambo (blivande man) tänkte åka till Zanzibar på smekmånad men jag har läst att det är stora skillnader mellan ebb och flod samt att det är korallbotten. Hur upplevde ni det? Gick det att bada ändå under de timmarna på dagen eller var man tvungen att ha badskor för att kunna bada? :)

  • Elisabeth says:

   Det beror på var på Zanzibar. Är du på Östkusten i Paje eller Dongwe där Janni var behöver du inte badskor när du är lågvatten. Men i Jambiani ja. I Kendwa är tidvattnet bäst men den bästa laid-back feeling är på Östkusten, där är inte heller så turistiskt. Ha en kul smekmånad! :-)

  • janni says:

   Mysigt!! :D Grattis! Jaa, det var stora skillnader på vattennivån under dagen, men det ändrades hela tiden. Vi badade utan skor och det gick fint! :-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.