BLIND FOR LOVE

Gucci backpack/ Nelly shirt (here!) – adlink

Här kommer dagens sköna look, och min nya väska! <3 Jon överraskade mig med en present för att fira en miljon på Instagram, och jag blev så himla glad. Trodde verkligen inte jag skulle få en present men så kom han hem med den här, min fina kille! Jag älskar den, annorlunda och riktigt skönt med en ryggsäck. Jag släpar ju ofta runt på kameran och massa annat och har letat efter en snygg ryggsäck länge. Nu hittade han the one och jag har använt den två dagar i rad redan! ;-) Perfekt storlek och jag älskar alla detaljer på den. Tack igen älskling! Nu ska Jon laga middag till oss och sen ska vi bänka oss framför tvn, kolla film och mysa. Bästa söndagsaktiviteten. PUSS <3

//Here’s today’s comfy look, and my new bag! <3 Jon surprised me with a gift to celebrate one million on Instagram, and I got so happy. I really didn’t think I would get a gift but then he came home with this, my amazing boyfriend! I love it, it’s different and it’s so nice with a backpack. I always drag around my camera and lots of other things and I’ve been looking for a nice backpack for a long time. Now he found the one and I’ve used it two days in a row already! ;-) Perfect size and I love all the details on it. Thanks again love! Now Jon will cook dinner for us and then we’re gonna place ourselves in front of the tv, watch a movie and cuddle. The best sunday activity. HUGS <3

31 reaktioner på “BLIND FOR LOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.