DENIM AND OVERKNEES

Vero Moda jacket (here!)/ Moss Copenhagen shirt/ Nelly belt (here!) and shoes (here!)  – adlinks

God morgon babes! Här kommer en look från plåtningen, jag tror nog att den här är min favorit. Ska bli kul att visa er resultatet, tyckte att stylingen var så sjukt bra och smink och hår ska vi inte ens prata om. Oj vad jag vill lära mig att sminka mig som ovan, haha! Practice makes perfect, eller vad säger man? ;-) Nu ska jag sätta mig och svara på era kommentarer, jag har ju alltid lovat att svara på era kommentarer här på bloggen och har alltid gjort men nu har jag inte hunnit sedan jag kom till Zanzibar. Tiden har liksom inte räckt till, och lite sömn har jag behövt få till. Saknar att snacka med er däremot så nu ska jag gå igenom era kommentarer från start. Tänkte kanske köra en Q&A och spela in det i veckan, skulle ni vilja det? Isåfall gör jag ett inlägg där ni kan ställa alla frågor. :-) PUSS, hörs senare! <3

//Good morning babes! Here’s a look from the photoshoot, I think this one is my favorite. Will be fun to show you the result, I thought the styling was so good and make up and hair was on point. Wow I really want to learn how to put make up on like above, haha! Practice makes perfect, or what do you say? ;-) Now I’m gonna sit down and answer your comments, I always promised to answer your comments here on the blog and I’ve always done it but now I haven’t had time since I arrived to Zanzibar. Time flew by, and I had to get some sleep in my schedule. Miss talking to you though so now I’m gonna go through your comments from the start. I’m planning to do a Q&A and record it this week, would you want me to do that? In that case I will make a post where you can ask all your questions. :-) HUGS, talk later! <3

40 reaktioner på “DENIM AND OVERKNEES”

 • Hello! Janni !!! i Twant to buy the black shoes you received in Monaco by post Thank you if possible… Beautiful Janni

 • Marie says:

  Hej Janni! Vad känner du för Marcus avslut på vloggen? När det äntligen började gå så bra för dom? För oss tittare kändes det väldigt hastigt då dom spelade in det på en flygplats? Eller var det bestämt flera veckor innan? Kändes lite tomt och ledsamt utan honom i vloggen nu. Tyckte ni var ett grymt team ni tre :)

  • janni says:

   Hej söta! Ja det är ju tråkigt såklart, vi var ju som en lite familj haha! Men han ville spendera mer tid hemma med familj och vänner, det är ett väldigt annorlunda liv att resa i en resväska och vara på resande fot nästan jämt. Det är inte för alla! :-) Beslutet kom ganska hastigt, så det var inget som var bestämt sedan länge men Jon kommer köra på som vanligt och jag är säker på att han kommer göra ett grymt jobb! :-) Kram!

   • Marie says:

    Tack för ditt svar Janni :-) När jag kollade deras vlogg när dom berättar att Marcus skall sluta ser jag en smärta/chock i Jon, är han chockad? Han ser förkrossad ut. Och du fick inte ens säga hejdå till Marcus? Kändes inte det konstigt? Ni som varit en familj.. Minns att Marcus la upp en bild förra året och sa att Jon blivit en av hans bästa vänner och i avslutningsvloggen så säger han att “vi kommer säkert att mötas upp igen” det kändes också konstigt, det är ju en självklarhet om man är bästa vänner. Så många frågor i huvudet ;-) Jon kommer säkert göra detta strålande och ser fram emot att se hur vloggarna blir nu framöver :-)) Kramar

    • Lisa says:

     Jag vill gärna också veta mer kring detta och att fler som känner att detta blev så hastigt. I deras vlog i LA så visste de inte att om de skulle till Hawaii, Canada etc eller hem till Monaco. Sedan så ska Marcus helt plötligt hem till Bergen och ska sluta. :/

    • janni says:

     Nee chockad blev han väl inte, men det kom ganska hastigt allting. Vi kommer ju träffa Marcus snart igen säkert, så även om jag inte hann säga hej då just nu så betyder det inte att vi aldrig kommer ses igen. :-) Tack fina! Kram <3

 • snygg som alltid är du! :) kram

 • La Caleya says:

  This make up is amazing!! looks great on you :)

  http://www.lacaleya.com

 • Nicki says:

  Vilken kamera använder du när du vloggar?? <3

 • Seriously every type of outfit looks great outfit! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Seriously every type of outfit looks great on you! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Liena Snow says:

  What an outfit and you look gorgeous! Makeup looks amazing, I am in similar place, I keep learning new makeup skills from other bloggers and YouTubers. And you are right practice makes it better.
  Would be amazing if you are planning to film Q&A. I would like to ask about friendships. As I have recently started blogging and YouTube I would like to make friends in same industry as well, it is so much fun and amazing to be surrounded yourself with like-minded people.
  I would like to ask, how do you build friendships and stay close to people when traveling as much as you do? How do you find friends in blogging industry?
  Much love x

  http://www.lienasnow.com

  • janni says:

   Thanks babe! Me too. :-) That’s the hard part with traveling, but it’s so easy to keep in contact nowadays with IG, facetime, texts etc. Even though I don’t see my friends as much as I would like to I still keep in contact. I found my “blogging”friends at events, trips and since we all work with the same thing it was natural to hang out after that. Xx

 • Matilda says:

  Hade du inte kunnat göra en väskguide med dina väskor? Visa lite klassiska designerväskor och säga vilka som är värda att köpa eller inte, personliga åsikter osv :)

 • Lelde says:

  For Q&A: How do you take care of your skin? You travel so much but your skin always looks really good.

 • Jenny says:

  Hey! Whats is that lipstick? I love it!!

 • Julia says:

  Hej! Måste bara säga hur grym jag tycker du är! Du verkar vara en underbar person och alltid så glad och energisk. Jag har följt dig på Instagram ganska länge och läst din blogg i ca ett halvår. Jag följer både dig och Jon på youtube och det är väl framförallt därifrån jag “lärt känna dig” och tycker verkligen du är grym på youtube!
  Jag älskar att allt du gör känns genuint och ärligt och att du alltid är så positiv! Tycker också att det är grymt att du ofta visar dig utan smink och “bara är” och du visar verkligen att du är en “vanlig” människa i många sammanhang. Jag såg något klipp på en intervju med dig på Elle galan och även då var du jättetrevlig och glad, jättekul att se då alla inte alls var på samma sätt i intervjuerna.
  Du är en stor förebild och jag tycker att du är otroligt fin och jag har fåttt uppfattningen av att du är minst lika fin på insidan! Jag tycker att du har en jättefin kropp och verkar vara väldigt välmående. Jag älskar att du visar hur mycket du tränar och jag blir inspirerad av dina träningspass! Det är kul att du visar att du tränar för att kunna hålla dig i form, jag tror att många tror att folk som är “smala” och fina bara är det naturligt och kan äta precis vad som helst osv, men så är det ju oftast inte. Du inspirerar väldigt mycket och det får mig alltid peppad och på bra humör att titta på dina filmer. Det är alltid kul att se dig i Jons filmer också, filmerna du är med i är dom bästa ;)

  Jag gick tillbaka till dina första videor på youtube och då gjorde du vloggar och filmer på svenska. Det vore jättekul att se något klipp på dig och Jon på svenska nu också! Ni har så härliga dialekter :)

  Tack för att du inspirerar och är en förebild, och grattis till 1M på Instagram!
  KRAM Julia

 • Clara says:

  Hej! Jag har en liten fråga, du hade verkligen en JÄTTEFIN blus på dig i gårdagens vlog!!! Den mönstrade som du så smart bar under en rosa stickad tröja!! Kan bara tänka mig att den är exakt lika fin i verkligheten, du kanske köpt den utomlands eller är det ett märke som går att få tag på? Blir alltid lika inspirerad av din klädstil!!! //Clara

 • Sofiealfrida says:

  Hade verkligen uppskattat en Q&A! Har flera frågor jag gärna skulle vilja ha svar på och det skulle även vara roligt med en “tips”-vlogg där vi läsare får skriva vad vi vill ha tips på! Kram

 • Sofia says:

  Love what you do!! Your blog and vlogs are amazing, please make one about your closet. Xx.

 • Lene says:

  wooow the make up indeed looks amazing!! sometimes I wish I was as good as a make up artist doing it.. haha and yes pleaseee film a Q&A!!! xxx

 • Matilda says:

  Men woow vad fin du är Janni! <3

 • Please Janni What is Richard Deler is your father?? brother?? thank kiss Janni bonne soirée

 • Maria Karlsson says:

  Hej Janni!
  Måste bara fråga vad du använder för kamera, eller har du olika beroende på om du fotograferar eller filmar? Så otroligt skarpt och vacker färgåtergivning på dina bilder och vloggar! Vill ha! :))

  Kram Maria

 • Roosa says:

  You look gorgeous Janni!

 • Anna says:

  Kan inte du göra en Monaco guide? Tipsa om lunch och middags resturanger, shopping, hotell, fina platser, bra sol/badställen osv :) Kram

  • janni says:

   Har gjort det förut, gjorde en i somras för Gina Tricot guided by style, så prova googla det! :D Kram!

 • Anna Lyhs says:

  I would love a picture from the summit overlooking Monaco and that you point out where you live.

  I am also looking forward to see you pumping powder! Will it be the Rockies? Canada?

  • janni says:

   Haha, I haven’t skied a lot of powder so I’m a bit scared but I will probably do it this year again! :-) Xx

 • Sara says:

  Hej Janni!
  Jag gör aldrig så här men måste berätta hur mycket jag tycker om dig! Du inspirerar mig så mycket, oavsett om du gör en träningsvideo, sminkvideo, matvideo eller bara en vanlig dagsvlogg! Förstår att det ligger mycket jobb bakom och att du säkert är trött på det ibland men dina och Jons vloggar på youtube skänker mig så mycket glädje. Speciellt när ni reser, är själv student på högskola så har inte råd att resa men det är härligt att få uppleva det genom er! Ville väl mest visa min uppskattning och jag hoppas ni kommer orka hålla på ett tag till! Stor Kram!

  • janni says:

   Men vad gullig du är! Tack <3 Även om det är mycket jobb så älskar jag det pga alla kommentarer och feedback jag får, speciellt såna kommentarer som din! :-) Stor kram!

 • Sandra Elena says:

  Absolutely love this, killing the thigh highs, I want them

Leave a Reply

Your email address will not be published.