PATTERNS

Top from Spain/ Na-Kd choker (here!)/ Skirt from the market in Zanzibar/ Phillip Lim bag (similar color here!)/ Giuseppe Zanotti shoes (another color here!) -contains adlinks

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår super, vaknade av en kille som kom hem med kaffe från cafét nedanför lägenheten. Det märks att han varit i LA ett tag, han går ut och köper kaffe istället för att göra eget här hemma haha! Ganska mysigt tycker jag. :-) Här är en look från Zanzibar, jag sa ju att jag köpte en kjol där borta i en liten butik när vi var i deras by. Jag älskar den! Färgerna är mina favoriter och jag tyckte det var extra kul att ha på mig något jag köpt där. Nu ska jag dra på mig träningskläder, sätta på musik i öronen och ta mig ut på en promenad. Jag har haft känningar i halsen i typ två veckor (sen vi kom till Zanzibar) men imorse vaknade jag och halsen känns bra. Äntligen! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, woke up by a guy who came home with coffee from the café below our apartment. I can tell he’s been in LA for a while, he goes out to buy coffee instead of making his own at home haha! Pretty cozy I think. :-) Here’s a look from Zanzibar, I mentioned that I bought a skirt over there in a small store when we went to their village. I love it! The colors are my favorites and I thought it was extra fun to wear something I bought over there. Now I’m gonna change in to training clothes, put music in my ears and head out for a walk. I’ve felt something in my throat for about two weeks (since we arrived to Zanzibar) but this morning I woke up and I didn’t feel anything. Finally! Talk later, HUGS <3

25 reaktioner på “PATTERNS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.