DREAM CAR

Think I’ve found my dream car… <3

God morgon hjärtan! Jag startade dagen med en morgonprommis och har precis ätit äggröra till frukost. Jag försöker variera mig lite och inte äta det gamla vanliga – gröt eller smoothie. Gott var det! :-) Vi har ju kollat bilar en del de senaste dagarna och som ni kanske vet är jag ju sjukt svag när det kommer till små söta bilar. Vår vän har den här bilen och jag kände bara WOW, drömbil! Hur söt är den? Haha! Kanske inte så praktisk då du inte kan åka så långt med den men någon gång i mitt liv ska jag ha en sån här bil. Ser mig själv köra runt i den på sommaren, i en vit klänning och en scarf i håret med lite picnic i baksätet. ;-) Om jag fick välja en bil i hela världen så skulle jag nog välja en sån här om jag ska vara ärlig. Nu ska jag ta en dusch och sen spela in Q&A, hörs senare. PUSS <3

//Good morning loves! I started my day with a morning walk and just had scrambled eggs from breakfast. I try to vary a bit and not just eat the regular – oatmeal or smoothie. It was good! :-) We’ve looked at some cars the last few days and as you may know I’m weak when it comes to small cute cars. Our friend have this car and I just felt WOW, dream car! How cute is it? Haha! Maybe not the most practical car since you can’t drive so far with it but I will have a car like this once in my life. I can see myself drive around in it during summer, in a white dress and a scarf in my hair with some picnic in the backseat. ;-) If I got to choose one car in the entire world I would probably pick a car like this to be honest. Time for me to have a shower and then record the Q&A, talk later. HUGS <3

24 reaktioner på “DREAM CAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.