Q&A

Answering lots of your questions! <3

Hej babes! Här kommer svaren på era frågor. :-) Många var ganska liknande så jag la ihop dom, och jag får nog köra en snart igen då det var så många frågor. Hade kunnat bli hur lång som helst, haha! Det är en del om min familj, bröllop och barn, jobb, kamerautrustning och framtiden. En härlig mix helt enkelt! Hoppas ni gillar det. :-) Vi har precis ätit en god middag här hemma och nu ska jag stänga ner datorn för dagen, brukar alltid vilja svara på mail på kvällen men jag kommer hoppa det ikväll och göra det imorgon istället. Nu vill jag mysa med Jon och kolla film, vi gör det varje kväll men oftast med en varsin dator framför oss samtidigt. ;-) Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Hey babes! Here are the answers to your questions. :-) Many of them were pretty similar so I made them in to one, and I guess I have to do this more often because it was so many questions. Could’ve been so long, haha! It is about my family, wedding and kids, work, camera gear and the future. A great mix! Hope you like it. :-) We just had a great dinner at home and now I’m gonna close down my computer for the day, I usually like to answer emails at night but I’m gonna skip it tonight and do that tomorrow instead. Now I want to cuddle with Jon and watch a movie, we do that every night but we usually have computers infront of us at the same time. ;-) Talk tomorrow, lots of love <3

45 reaktioner på “Q&A”

 • thank you Janni d avoir répondu aux questions. bonne soirée

 • Anna Lyhs says:

  You should design a Douchebag Hugger by Janni !!

 • Liena Snow says:

  Great video Janni! Thank you for such an amazing Q&A video, so many questions. Have a lovely evening.
  Lots of love x
  http://www.lienasnow.com

 • Lillysaga says:

  Älskar din positiva inställning till allt. Det smittar av sig!! Kram!

 • Maria says:

  So fun to watch! You should definetly design some brand :P Funny, I also want to start something myself but don’t know where to start :/
  Lots of love!

 • Emilia says:

  Vilken härlig Q&A Janni! Din glädje smittar verkligen av sig och din inställning till livet är så sjukt bra – fortsätt med det du gör så länge du vill, familj och barn hinner ni med när tiden känns rätt. Hoppas att din fredag blir awesome! Kram <3

 • Maria says:

  You are an amazing couple! Cheers!

  Check out my latest shooting at Cuba de Janeiro, a very tropical cafeteria in Barcelona.
  http://www.mgluxurymarket.com/shooting-cuba-de-janeiro/

  Have a lovely day! MG

 • Angelique says:

  Jag tittade precis på videon och insåg i slutet av den att jag haft ett leende på läpparna under hela tiden, man blir så glad av din positivitet och jag älskar hur du ser på livet! :D

 • Aurélia says:

  Hey Janni! Really liked the Q&A, especially those questions when Jon helped you out. Those were cute :)
  By the way, you should REALLY DESIGN A DOUCHEBAG FOR GIRLS! (Or a Janni and Marcus collaboration, maybe? :))
  Have a nice evening! :) Aurélia

 • Sofia says:

  Så himla bra video! Du är så himla bra på det här med youtube alltså. En fråga bara, VAR ÄR TRÖJA FRÅN? ÄLSKAR DEN! Ha en fortsatt bra dag ❤

 • Erik says:

  Hinner ni träna ordentligt? Tycker bara Jon blir smalare o smalare känns som han inte hinner gymma ordentligt med alla resor och nu även redigera vloggar som han lägger så mycket tid på. Hoppas han tar tag i träningen igen och byggger lite muskler som han hade i början av sommaren i Marbella gymmet:) Tränar han ryggen så den blir starkare så får han mindre ryggproblem

 • Jj says:

  Hur underhåller du dig på flygplan?:)

 • Arianna says:

  This Q&A was very funny Janni thanks ??… I love your blogg and the videos, you’re such an inspiration for me… Love and hugss ❤❤

 • Emma says:

  Nämn 3 grymma instagramkonton för bra inspo om mode/kläder

 • Mikaela says:

  Tack för en fin Q/A! Alltid lika kul att se! :D

 • Why are comments disabled under the Video on YT? I just wanted to recommend to use an external mix and to zoom it a bit the next time…

  Cheers!

 • Evelina says:

  Hur grym är inte du då?! ?❤ Älskar era videos, följt er sedan dag 1! ????

 • Kristine says:

  JA! Du burde lage ditt eget klesmerke <3 hadde blitt så bra!

 • Hi Janni,

  I’m curious if you are interested in having a private chef for you and Jon? I am a plant-based chef and holistic nutritionist and I would love to cook for you guys for the experience alone. I do online nutrition for my clients but I would love to be a full-time private chef for you. I would make sure you have three meals a day, fresh juices, and healthy snacks. I make all my meals from scratch and never used processed or refined ingredients. I would happily do a free trial for one month to see if you enjoy having a chef. Thanks for taking the time to read this and please let me know if you have any questions :) Best, Alexandra

  alexandrathomaseats.com

  • janni says:

   Haha, sounds amazing but I think it would be hard with our travel schedule… I will keep it in mind though, and let you know! ;-) Xx

 • Kristina says:

  I love you janni and dont get me wrong but this QaA was boring and useless . I didnt find out anything new about u. U didnt answe any ,,real” personal questions. I was soo looking forward to finding something new: like colloboartions, new businnes and so many other questions whwhich were soo interesting. U just picked the easiest one… i know that you dont want to answer questions like what you and kenza dont like each other, but as i said you chose the easiest one and the once that non can hurt you. U could say more about future plans: u just said u like what undo and u gonna do it as long as its gomna be enjoyable. Sorry for the feedback but i was dissapointed :( hope to see some more interesting videos and posts

  • janni says:

   Hi sweetie! Sad to hear, I thought I answered all the questions that was asked several times. I couldn’t answer all of them because that would mean one hour of video, hehe! I answered about the future, how I want to start a brand and if you watched the entire video you would know. :-) Why I didn’t answer the question about me and Kenza is because there is nothing true with that, we like each other and we’ve just been on a trip together so I have no idea why you think we don’t like each other? Haha! Thanks for your feedback though, always good. Xx

 • Cecilia says:

  Du är helt fantastisk Janni. När jag känner mig lite nere eller oinspirerad ser jag på en av dina vlogar (?) och det får mig att bli otroligt glad. Din positiva inställning till livet är så inspirerande. Tack för att du förgyller mina dagar! Och nej..du är inte opersonlig i din blogg. Jag tycker du är en av de mest personliga bloggerskorna och det är därför jag följer dig. Du känns så äkta.
  Varma kramar!

 • Astrid says:

  Jag undrade bara om du någon gång hade kunnat/ velat göra en video på svenska? Kram, Astrid:))

  • janni says:

   Tyvärr, eftersom det bara är typ 25-30% svenskar som följer mig så skulle inte ens hälften förstå. :-) Kram!

 • Nea says:

  Du valde att bara svara på enkla frågor och sådant som du redan har berättat. Inget om tex. din bröstoperation, eller ditt förhållande till andra bloggare, eller varför ni aldrig syns tillsammans med Jons familj, bara för att ta som exempel. Och det där med att vara perfektionist och tävlingsinriktad verkar nog ärligt tala inte stämma riktig in på dig. Att ha jobba sporadiskt i sin mammas skobutik och lite på nattklubb tyder verkligen inte på någon drive. Visst jag förstår att det tar tid att knäppa bilder och redigera men i ärlighetens namn har du astronomiskt med tid för långluncher, shopping, sovmorgnar, träning, massage, att hänga på beachen etc. Sånt som andra bara kan drömma om. Inte heller har du något ansvar för någon annan än dig själv och för hur du ska kunna fullfölja din hedonistiska livsstil. Att någon gång få barn kommer att bli en chock för dig. Du är själv som ett stort barn, som inte kan vara i från din familj en sekund och som inte ens vågar sova själv i ditt eget hem. Du konstaterade själv i videon att du är ytlig men du har säker inte förstått hur otroligt ytlig, egocentrisk och osäker du faktiskt ger sken av att vara.

  • Cecilia says:

   Haha om du bara visste hur mycket mer det du skriver säger om dig än om Janni. Wow.

  • janni says:

   Haha, okej men då förstår jag inte varför du följer mig? :-) Gulligt att du bryr dig så mycket om mitt liv och hur jag lever det, som ett stort barn eller vuxen, jag trivs ganska bra med mitt liv och hur jag lever det. Som jag alltid sagt, man lever en gång och man får själv bestämma över sitt egna liv och hur man vill leva det så det är precis vad jag gör. :-) Kram på dig!

   • Gisela says:

    Du ar for harlig Janni, bra svar!! Haters gonna hate :( Alskar att du ar sa positiv och glad. Tycker du jobbar otroligt hart och ar jatte imponerad av din framgang. Kor pa och lycka till med allt. Kram <3

 • stella reeves says:

  I really enjoyed your question and answer video, Janni! Your hair is your best feature (surfer girl hair) and you have such a nice personality!

 • Mariette says:

  love it! btw where is your metallica oversize t-shirt from? ;)

 • Benedikte says:

  Så utrolig søt og inspirerende!! Hvilke str har du forresten i genseren?

Leave a Reply

Your email address will not be published.