FRIDAY THROUGH MY PHONE

My day through my phone!

Hej babes! Fredagkväll och vi har precis kommit hem, det åskar och blixtrar utanför och det började typ en minut efter vi kom innanför dörren. Jag har inte rört min kamera idag utan fotade med mobilen, jag använder den ganska ofta om dagarna och bara fotar. Älskar att ta bilder, haha! Imorse var det knallblå himmel och varmt under min prommis, efter det har vi fixat lite saker (lämna bort bil, städat osv) och efter det gick vi till Metropole shoppingcenter och fikade, åt och kollade kläder. :-) Jag gled runt i myskläder och mysjacka, orkade inte bry mig idag så det var skönt. Skön fredag helt enkelt! Vi ska fortsätta på det spåret och kolla film i soffan, det blir date night imorgon så då får jag klä upp mig lite. Hörs imorgon, puss och kärlek <3

//Hey babes! Friday night and we just got back home, outside it’s raining and we’ve seen really cool lightnings which started like one minute after we got inside the door. I haven’t touched my camera today but I took some pics with my phone, I use it pretty often during the days to just snap photos. I love to take photos, haha! This morning it was blue sky and warm during my walk, after that we’ve done some things that needed to be done (drove away a car, cleaned etc) and after that we went to Metropole shopping center for tea, food and looked at some clothes. :-) I walked around in comfy clothes and my cosy jacket, I didn’t have the energy to care today so it was nice. Comfy friday! We’re gonna continue with that and watch a movie, we’ll have date night tomorrow so then I get to dress up a bit. Talk tomorrow, kisses and love <3

26 reaktioner på “FRIDAY THROUGH MY PHONE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.