DATE NIGHT

Me and my love today <3

Ikväll var det date night på schemat! Vi har bestämt att vi ska försöka ha det en gång i veckan från och med nu, det innebär att vi båda ska klä upp oss och gå ut och äta bara vi två. :-) Väldigt mysigt och något vi gör alldeles för sällan. Även om vi umgås ofta är vi ganska bekväma och det brukar sluta med att vi båda sitter med varsin dator framför oss och jobbar samtidigt som vi äter middag. Så – nu har vi bestämt att vi ska köra date night oftare vilket jag tycker är supermysigt! Vi har precis kommit hem från middagen som var riktigt god och det var härligt att bara sitta och äta, prata och ha en fin kväll med min älskling. Vi är ju inga nattmänniskor så det blev en ganska tidig middag och nu ska vi kolla film i sängen och förhoppningsvis somna snabbt. Vi båda älskar att vakna tidigt, haha! Looken ovan får ni bättre bilder på imorgon. :-) Ha en härlig kväll babes, massa kärlek <3

//Tonight we had date night on the schedule! We’ve decided to try and have that one night a week from now on, that means we both dress up and goes out for dinner just the two of us. :-) Very cozy and something we don’t do often. Even if we spend a lot of time together we’re both pretty comfortable and it usually ends up with us sitting infront of our computers working at the same time as we eat dinner. So – now we’ve decided to have date night more often which I think is great! We just got back home after dinner which was great and it was so nice to just sit and eat, talk and have a great night with my love. Both of us aren’t really night people so it was a pretty early dinner and now we’re gonna watch a movie in bed and hopefully fall asleep fast. We both love to wake up early, haha! I will show you better pictures of the look above tomorrow. :-) Have a great night babes, lots of love <3

18 reaktioner på “DATE NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.