WEEKLY PICKS

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here! – contains adlinks

God morgon! Vi gick och la oss tidigt igår och vaknade först vid 06.30, men jag somnade om och vaknade 08.30 igen. Brukar aldrig hända mig, när jag väl vaknar på morgonen brukar jag aldrig kunna somna om men idag gick det. :-) Känner mig utvilad och redo för dagen, skönt! Jag har känt mig så trött och energilös i veckan. Jag låg kvar i sängen och skrollade runt på mina favorit-hemsidor, och hjärtade lite saker. Snygga boots (jag har bootsen nummer 3, måste använda dom snarast!), fina väskor och mysiga plagg. Allt jag vill gå runt i just nu! :-) Hoppas ni hittar något ni gillar! Puss och kram <3

//Good morning! We went to bed early last night and I woke up at 06.30, but I could fall asleep again and woke up at 08.30. Usually never happens to me, when I wake up in the morning it’s usually impossible for me to go back to sleep but today I could. :-) I feel rested and ready for the day, nice! I’ve been feeling tired and not energised this week. I stayed in bed and started scrolling through my favorite websites, and hearted some things. Boots (I have the boots number 3, need to use them asap!), nice bags and comfy pieces. Everything I want to wear at the moment! :-) Hope you’ll find something you like! Kisses and hugs <3

11 reaktioner på “WEEKLY PICKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.